[ X ]
FRESH
Se mărită! Cea mai sexy actriţă de la Hollywood a spus ”Da!” cererii ...
Valeria Fainescu a dezvăluit NUMELE FETIȚEI SALE și deja i-a făcut ...
S-A FILMAT ÎN CLIPURILE lui Andrew Rayel și Carla’s Dreams! Antreprenor: ...
MÂNDRIA TATEI! Fiica unui secretar de stat a câștigat un concurs LA ...

Jasmin și soția purtătorului de cuvânt al lui Putin - ÎN VACANȚĂ, împreună! FOTO//

Cântăreața Jasmin, soția primarului orașului Orhei, Ilan Șor, se află la odihnă împreună cu soția lui Dmitrii Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui Federației Ruse și unul dintre cei mai apropiați consilieri ai lui Vladimir Putin, informează SHOK.md.

Într-o postare pe Instagram, Jasmin a publicat o fotografie alături de Tatiana Navka, soția lui Peskov. “A venit scumpa mea Tatiana. După două reprezentații pe gheață în fiecare zi, am meritat pe deplin toate sărbătorile pline de căldură și soare”, a scris Jasmin.

Jasmin nu precizează unde se află la odihnă, dar se vede că e o destinație cu plaje.

Jasmin navka

De menționat că, Jasmin, una din cele mai reputate interprete ruse, care se bucură și de numeroși fani în Republica Moldova, este soția primarului de Orhei Ilan Șor. Cei doi, care formează un cuplu din 2011, au împreună doi copii, iar Jasmin este deseori văzută în Republica Moldova alături de soțul ei, dar și la mai multe concerte organizate la Orhei. Nu este prima dată când Ilan Șor și Jasmin au fost surprinși în mai multe poze alături de influenți oameni de afaceri, showbiz și politică din Federația Rusă.

SHOK.md


IAN 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...