[ X ]
[ X ]
FRESH
Horoscop 22 februarie 2020. Surprize în dragoste şi un eveniment neaşteptat
Nicole Kidman, probleme din cauza anorexiei? Cât de schimbată e actriţa
SCOP NOBIL! Mai mulți Ambasadori se alătură Turneului Caritabil de ...
SPECTACULOASĂ! Valentina Naforniță – prima dată, la Balul Vienez, ...

Scrie O CARTE! Jurnalista Doina Danielean a dezvăluit CÂTEVA GÂNDURI din ea!

Jurnalista Doina Danielean scrie o carte și, recent, având în vedere că februarie e „luna iubirii” a decis să publice un fragment din viitoarea lucrare, informează SHOK.md.

Iată ce a scris ea despre iubire:

„Mereu mi-am dorit să-mi pot doza emoțiile corect!

Emoțiile legate de durere și regret au știut cum să mă bântuie, să mă consume într-atât încât să-mi uit zâmbetul, să-mi uit privirile scăldate de lumină și să-mi ia până și vocea de la atâta urlet.

Tot acele emoții îmi tăiau aripile, îmi secătuiau lacrimile și-mi lăsau fața drogată de neputință, dezamagire și riduri, umflături și urme de machiaj curs…

Asta a însemnat în ultimii câțiva ani ceea ce voi numiți DRAGOSTE! Acum, când spun că eu astfel de dragoste nu vreau, voi vă indignați! Dacă voi o simțiți atât de intens și de frumos eu nu pot decât să vă invidiez frumos, însă fără să mi-o mai doresc!

Îmi amintesc perfect starea când ajungea să se întreacă durerea din suflet cu cea a buzelor crăpate, a ochilor care nu mai aveau lacrimi sau a mâinilor care nu puteau să se ridice.

Ai avut vreodată starea când ai mai putea să plângi, dar simți că nu mai curg, nu mai sunt lacrimi?!… Ochii ustură și toată fața te doare!

Îți simți fiecare mișcare a buzelor uscate, fruntea încruntată și obrajii îți crapă!

În urechi îți răsună trecutul!

Urletul lui se scaldă în ecouri care răsună cu intensitate crescătoare… Ai vrea să-ți bagi mâinile în piept și să-ți faci ordine acolo!

Să-ți aranjezi toate dărâmăturile de suflet și să ștergi orice urmă din iubirea care te-a răpus atât de dur, atât de neașteptat și atât de demonic, neîndurător sau compătimitor!

Asta probabil am reușit să fac… Am reușit să-mi fac atât de bine ordine în piept și am încuiat cu zâmbetul ăsta de fier toate ușile de acolo..! Acum toate emoțiile le am strâns legate de acel zâmbet.

Uneori ironic, prefăcut, sarcastic sau chiar rău, dar anume el îmi ține dozate cu precizie germană toate emoțiile!

E probabil prea dur, prea realist sau prea neomenesc, dar anume așa îmi este ordine în piept… anume așa eu sunt bine!”.

SHOK.md


FEB 22, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...