[ X ]
[ X ]
FRESH
Brian May a suferit un atac de cord. Chitaristul formaţiei Queen a ...
Aura Revenco, despre O ÎNTÂMPLARE PLINĂ DE EMOȚII: Tatăl îmi umple ...
Trei moldoveni talentați și-au unit eforturile! Au lansat UN VIDEOCLIP ...
Andreea Bălan și George Burcea, motivele reale ale divorțului! Ce ...

Kapushon a lansat O NOUĂ INTERPRETĂ! Colaborarea a început PE O REȚEA DE SOCIALIZARE! VIDEO//

Ana Bulboaca, a lansat, ieri, prima piesă cu tot cu videoclip „Ca un strugure de poamă”. Ea este un nou nume în showbiz-ul autohton, iar muzica și textul piesei sunt compuse de Marin Kapushon Crețu, cel care a şi lansat-o, informează SHOK.md.

„Ieri, am lansat în premieră piesa cu tot cu videoclip, sunt foarte fericită şi am emoții foarte plăcute. Videoclipul s-a filmat în mai multe locații din raionul Orhei, filmările au durat 2 zile, au fost 2 zile foarte frumoase şi de neuitat pentru mine. În spatele meu, am avut o echipă de nota 10+ .

Pe această cale vreau să le spun un mare mulțumesc. În special lui Marin ( Kapushon) pentru această colaborare frumoasă. Iar colaborarea noastră a început pe un site de socializare, eu am venit cu propunerea de a face o piesă, la care Marin a acceptat. Muzica şi textul aparțin lui Kapushon.

Asta este prima, dar nu și ultima colaborare a noastră pentru că eu nu mă opresc aici. Și o să vă bucur și în continuare cu piesele mele. Eu mereu zic așa – iubesc muzica şi muzica mă iubește pe mine”, a spus Ana.

Cristina TOMAC


IUN 11, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...