[ X ]
[ X ]
FRESH
Salma Hayek, superbă în costum de baie la aproape 53 de ani! Iată ...
A ÎNCHEIAT activitatea la emisiunea „Paragraf”! Irina Lencăuţan: „Am ...
În doar un an a adunat MII DE URMĂRITORI pe Instagram! Olga Țapordei: ...
CONCERT doar cu interpreți autohtoni, de Ziua Independenței! Iată ...

Karizma, despre A FI PĂRINTE: „Mantra mea este că nu am nici un drept să decid pentru Daria pe cine să iubească sau ce profesie să-și aleagă”

Interpreta Olga Fesenco, alias Karizma, este mamă a unei fetițe, Daria, și a mărturisit, recent, despre cum e să fii părinte și să îți educi copilul „altfel”, informează SHOK.md.

„A fi parinte e un lucru serios! Dupa ce am adus pe lume un copil nu mai stim cum sa ne cautam de propria viata. Atat de mult ii privam pe copii nostri de propriul curs al vietii incat devenim patetici. Ajungem sa traim cu viata lor si ne asumam prea multe. Unii dintre noi ajung sa aleaga pana si ora si data nasterii pentru copil. Alegerile dictate de parinti, argumentele vociferate precum: “din iubire”, “din protectie”, “din experienta” etc. sunt TOXICE. Anihileaza personalitatea. Blocheaza spiritul salbatic si energia creativa. Fricile noastre, experientele neplacute ne fac sa ne protejam pe NOI doar ca prin EI. Si din protectori devenim pericol. Recunosc, e greu sa fii parinte – nu cum se obisnuieste! Sa educi – nu ca toti. Sa stii exact unde este hotarul intre protectie si invazie…

Mantra mea, pe care mi-o spun, este ca nu am nici un drept sa decid pentru Daria cu ce mana va scrie, pe cine sa iubesca, ce profesie profitabila sa isi aleaga. Datoria mea este sa ii fiu alaturi si din privirea ei sa inteleg cand trebuie sa ma implic.

Ideal ar fi copiii nostri sa nu fie proiectele noastre esuate, sau de succes… ?Ideal ar fi sa tinem minte ca ei si asa ne-au daruit multa importanta cand s-au nascut. “Felicitari, ai devenit mama””, a scris Karizma, pe Instagram.

SHOK.md


IAN 11, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...