[ X ]
[ X ]
FRESH
SARBĂTOARE MARE în familia Președintelui: La Mulți Ani, Vlad! Ești ...
Salma Hayek are aceleași probleme ca toate femeile: ”Când eram slabă…”
A locuit 8 ANI în Marea Britanie și S-A FILMAT în mai multe producții! ...
Adrian Ursu și Irina Negară – VACANȚĂ DE VIS în SUA: „Știu că o să ...

Kătălina Rusu a împlinit 30 DE ANI și și-a schimbat, din nou, look-ul: „A fost o zi magică, plină de surprize” VIDEO&FOTO//

Interpreta Kătălina Rusu, la 22 februarie curent, a împlinit 30 de ani și a sărbătorit alături de cei dragi într-un local din capitală, informează SHOK.md.

Artista a suflat în tort, iar momentul a fost publicat pe rețele. Mai mult decât atât, frumoasa vârstă i-a adus și o nouă schimbare de look. De această dată, ea a optat pentru un blond-gri. La petrecere, omagiata a purtat o rochie mini de tip sacou.

A doua zi, după sărbătoare, Kătălina a venit cu un mesaj de recunoștință:

„Vreau din suflet să le mulțumesc tuturor celor care au contribuit și au făcut ca aceasta zi sa fie una magica, plină de surprize și dragoste. Primordial un mare mulțumesc și sărut mâinile scumpilor și sfinților mei părinți pentru că prin dragoste si înțelepciune au făcut tot posibilul să cresc o persoană corectă și utilă societății; soțului meu iubit, Andrei Croitoru, alături de care fiecare zi este o sărbătoare și cel care împreună cu cei mai dragi prieteni, împreună mi-au pregătit o surpriză nemaipomenită și o petrecere pe cinste?. Vă mulțumesc vouă, dragii mei prieteni virtuali și cei care sunteți departe dar în același timp aproape de sufletul meu, pentru cuvinte calde și urări de bine. Vă iubesc și îi mulțumesc bunului Dumnezeu că sunteți în viața mea!!!”.

SHOK.md


FEB 25, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...