[ X ]
[ X ]
FRESH
Viaţa cântăreţei Amy Winehouse va fi povestită într-un film
Și-a împlinit POFTA DE CIREȘE! Aura: „Am mâncat pe saturate. Am luat ...
"Bine, cânți... Dar cu ce te ocupi serios?" Interpretă: Abia acum ...
Adevăratul motiv pentru care designerul Karl Lagerfeld purta mereu ...

Kătălina Rusu pune punctele pe „i” privind PARTICIPAREA LA „VOCEA ROMÂNIEI”: „Regulile s-au schimbat, trebuia inițial să fiu cu o altă melodie”

Interpreta Kătălina Rusu a participat la „Vocea României”, dar nu a întors nici un scaun. Ea nu se declară dezamăgită, ba din contra – a dat de înțeles că și-a dorit acest rezultat, pentru că deja era însărcinată și nu putea continua să se afle în concurs, informează SHOK.md.

„La acest proiect am mers la insistența lor, a celor din proiect, și când am aflat că sunt însărcinată s-au schimbat regulile proiectului pentru mine și, cred că, am luat o decizie corectă. Am luat o altă melodie, am îmbrăcat și ținuta de nuntă, pentru că totul era așa cu emoție la acea vreme. Și totul a mers așa cum a mers. Trebuia inițial să fiu cu altă melodie. Așa trebuia să fie”, a spus ea, în cadrul emisiunii „O seară perfectă” de la Pro TV.

Mai mult, artista a spus că, fiind însărcinată, i-a fost cam greu. „A fost foarte obositor, deja mă strângea și salopeta, era necesar mult efort, mult timp, filmări o zi întreagă câteva zile, și era mult mai greu să fi continuat. A fost experiență frumoasă și e bine așa”, a conchis ea.

Amintim că, Kătălina a cântat „Invitat” de The Motans.

SHOK.md


OCT 29, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...