[ X ]
[ X ]
FRESH
Are 140 de kilograme, dar asta n-o împiedică pe Lizzo să facă show ...
Nicoleta Nucă PREGĂTEȘTE PIESĂ NOUĂ: „Va fi despre dragoste frumoasă”
Hellen Monroe, despre cum s-au decis la AL DOILEA COPIL atât de repede: ...
Regina le dă încă o lovitură prințului Harry și lui Meghan Markle. ...

Katy Rain și-a lansat noul videoclip ÎNTR-UN MOD ABSOLUT INEDIT - într-un hangar de avioane, cu un show de lumini! VIDEO//

Senzuala artistă Katy Rain lansează o producție plină de curaj și speranță la single-ul “Good Luck”. Piesa relatează povestea unei iubiri sincere și o relație extra spațială între 2 personalități și cum aceasta este percepută de alții. Videoclipul este produs într-un stil old school, ce are loc în misterul nopții și a fost lansat într-un mod absolut inedit, informează SHOK.md.

Materialul clipului duce la ideea că această poveste este „veche cât lumea” și trebuie să ai curajul să fii sigur în propriile alegeri în tot ce faci. Producția muzicală a fost filmată într-o noapte friguroasă de septembrie de către echipa OKO Production. Stilul vestimentar și look-ul artistei din videoclip aduc stările emoționale ale acesteia. Imaginile video sunt create în stilul anilor ‘90.

După o perioadă în care artista s-a concentrat mai mult pe producție muzicală, Katy pregătește o serie de surprize pentru susținătorii săi. Una dintre ele fiind lansarea inedită a videoclipului într-un hangar de avioane la aerodromul Vadul lui Vodă, cu un show de lumini și versiune deosebită de lansare a piesei alături de unul dintre cei mai buni toboșari din Moldova, Petru Moiseev.

SHOK.md


DEC 10, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...