[ X ]
FRESH
Cât de frumoasă este fiica lui Michael Jackson! Paris a atras toate ...
Nu a obținut NICI UN LOC la Miss International 2018, dar… Daniela ...
Copiii ei - eroi într-un VIDEOCLIP dedicat TATĂLUI! Lenuța Gheorghiță: ...
Premierul Filip, în „CAPITALA DULCE” a țării: Suntem gata pentru „sare ...

La “gumanitarcă” la Drochia! Prezentatoare TV: „Nu înțeleg de ce unora li se pare înjositor să îmbraci haine la mâna a doua” FOTO//

Prezentatoarea TV Lilia Ojovan este fana piețelor second-hand și nu o data a zis asta. Mai mult decât atât, recent, ea a dezvăluit unde și cine a condus-o, pentru prima data, la o astfel de piață, informează SHOK.md.

„La “gumanitarcă” la Drochia – acesta e răspunsul veșnicei întrebări – ❓la care second fac cel mai des cumpărături😊 Prima mea călătorie în lumea secondului mi-a făcut-o bunica Ileana, care acum tot călătorește… printre îngeri. Era o femeie înaltă, cu părul lung și negru, mergea ca o zînă cu mine de mînă. O săptămînă întreagă adormeam cu gîndul că duminică voi merge cu bunica la piață să vindem brînză și smîntînă. Ajungem la piață, acolo unde: laptele, brînza, smîntînă deveneau bani care apoi erau cheltuiți la „gumunitarcă”. Am tot citit reacţiile oamenilor şi mulţi spuneau că ar trebui să îmi fie ruşine – eu sunt sinceră, nu vreau să mint, zicînd „Vai look-ul meu e din ultima colecție, cumpărat din Milano”…Nu înţeleg de ce unora li se pare înjositor să îmbraci haine la mâna a doua, probabil pentru că nu au altceva prin care să se afirme, în afară de haine scumpe. Cine dintre voi își mai cumpara haine de la seconduri?”, a scris Lilu pe Instagram.

44772652_2239065559708670_664394405188206592_n

SHOK.md


OCT 26, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...