[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
La fel de fermecătoare și acum! Iată cum arăta Margareta Pâslaru acum ...
Viață DE INFLUENCER! Marinela Bezer: La început Instagramul A FOST ...
Ex-Premierul Sturza a găsit FORMULA FERICIRII ABSOLUTE: „Câte griji ...
O actriță din România s-a căsătorit virgină. Ce vârstă avea când a ...

O moldoveancă FACE FURORI la un concurs de frumusețe pentru FEMEI MĂRITATE! Arată SPECTACULOS și s-a ales cu un titlu, înainte de finală! FOTO//

Tatiana Sidorova Torrealba, stabilită cu traiul în Statele Unite ale Americii, reprezintă Republica Moldova la concursul internațional de frumusețe pentru doamne – femei căsătorite – Mrs. Globe 2018, care are loc în China, informează SHOK.md.

Deja de câteva zile, Tatiana se află în China, unde participă la diverse activități și evenimente, alături de celelalte concurente. Ea face furori cu silueta și ținutele sale elegante și sexy, în același timp.

Ieri, moldoveanca s-a ales cu un titlu – „Mentor of the Year”. „Am fost nominalizată drept „Mentorul Anului” la Premiile Globe 2018. Este ceva foarte special pentru mine”, a precizat Tatiana, pe Facebook.

46983738_1622974301343039_1112070541646233600_n

De menționat că, finala competiției va avea loc la 1 decembrie curent.

SHOK.md amintește: Tatiana Sidorova Torrealba nu este la prima experiență de acest gen. În 2016 a obținut locul 4 la Mrs Florida America și titlul „World’s Most Beautiful Woman” (Cea mai frumoasă femeie din lume), iar în 2017 a cucerit titlul de Mrs Florida și a participat la Mrs America.

Povestea Tatianei Sidorova o poți citi aici.

SHOK.md


NOI 29, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...