[ X ]
FRESH
Știai că Cher și Tom Cruise au fost împreună? De ce s-au despărțit
Olga Manciu, despre MAMA DIN EA: „Uneori poate să nu mănânce, să nu ...
Are un INGREDIENT-MINUNE în casă! În fiecare dimineață, pe stomacul ...
Acum e una dintre cele mai apreciate și bănoase actrițe, dar în liceu ...

A lansat PRIMA PIESĂ dintr-o serie întreagă! Natan: „E tot ce am acumulat în mine mai bun”

Interpretul și producătorul muzical Natan a lansat o piesă nouă – „Schelete”, fiind o piesă din mai multe, informează SHOK.md.

„Vorbim de Schelete din dulapul minţilor noastre, le avem fiecare, vrea să se împartă, dar nu o face. Dar în piesa asta am vorbit îndeosebi de cele amoroase, până afli cu adevărat ce înseamnă infinitul prin dragoste trebuie să ai nişte experienţe care te formează, nişte eşecuri, dezamăgiri, şi astea eu le consider schelete care trebuie sa vină acea persoana dragă să le măture. Va avea şi videoclip”, a spus Natan, în cadrul emisiunii “O nouă zi” de la Canal2.

Totodată, în cadrul aceleiaşi emisiuni, interpretul a precizat că urmează alte câteva piese, ele fiind o revelaţie a sa. „E prima piesă dintr-o oarecare consecutivitate de piese, care sunt un pic altfel ca şi mesaj, ca şi muzică, mai cum am fost, cum sunt şi cum am devenit şi cum voi fi. Ca şi muzicant, producător, e tocmai o revelaţie a mea, deci e tot ce am acumulat în mine mai bun, acum a venit în seria de piese care o să urmeze. Următoarea piesă va fi la fel de interesantă şi se numeşte „Petrecerea noastră””, a dezvăluit el.

Cristina TOMAC


IUL 11, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII