[ X ]
[ X ]
FRESH
Demi Moore a împlinit 57 de ani. Fiicele spun tot adevărul despre ...
Stela Botez propune spre audiție ÎNTREG ALBUMUL „Fata cu cobza – Folclor”: ...
A împlinit 30 DE ANI! Radu Albot – în MALDIVE: „Cea mai bună modalitate ...
Prințul Harry a vorbit pentru prima dată despre al doilea copil

Lidia Botezatu FACE PRAF interpretele din noua generație: „Fătucile astea, care apar în scenă semigoale, dacă tot vor să-și etaleze nurii, să…”

Artista Lidia Botezatu consideră că scena e sacră și nu se poate să ieși dezbrăcată, atunci când cânți, informează SHOK.md.

„Fătucile astea, care apar în scenă semigoale, dacă tot vor să-și etaleze nurii, să o facă acasă, în dormitor. Nu în scenă, pentru că scena e ceva sacru”, a spus ea pentru www.redbyrc.md.

Artista a spus că ea niciodată nu a ieșit în haine provocatoare ori să manifeste un comportament nedemn de ea și numele ei.

Omul trebuie să te aprecieze pentru talent, nu să îți privească sânii sau alte părți ale corpului și nici să nu audă ce cânți. Și ce păcat că unii tineri au lansat câte o piesă, ajunsă în top, și au senzația că l-au apucat pe Dumnezeu de picioare! Un adevărat artist, cum e Ion Suruceanu, Ricu Vodă, Iurie Sadovnic, e în armonie cu sine și cântă pentru oameni. Goana după bani și celebritate naște acele cântece de cinci minute. Că mai mult nu trăiesc”, a subliniat Lidia Botezatu.

SHOK.md


APR 16, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...