[ X ]
[ X ]
FRESH
Demi Moore a împlinit 57 de ani. Fiicele spun tot adevărul despre ...
Stela Botez propune spre audiție ÎNTREG ALBUMUL „Fata cu cobza – Folclor”: ...
A împlinit 30 DE ANI! Radu Albot – în MALDIVE: „Cea mai bună modalitate ...
Prințul Harry a vorbit pentru prima dată despre al doilea copil

Lilu Ojovan – ÎN COSTUM DE BAIE: „În copilărie și adolescență am fost o fata pipernicită, mai pe înțeles - “scândura”, așa cum eram numită” FOTO//

Prezentatoare TV Lilu Ojovan a publicat imagini în costum de baie și a vorbit despre silueta și kilogramele sale, informează SHOK.md.

„Cât de bine arați, ce diete sau regim alimentar ai? Vreau sa împărtăș cu voi experiența corpului meu. In copilărie și adolescență am fost o fata pipernicită, mai pe înțeles – “scândura” așa cum eram numită ? Când toate fetele din clasa se măsurau între ele cu cupele de la sutiene … eu ma uitam și înghițeam in sec. Mama atunci ma consola – va veni și vremea ta, așteaptă. Și a venit. A venit vremea sa înțeleg cât de norocoasa sunt.

Primul lucru de care trebuie sa țineți cont și sa acceptați sunt GENELE (nu cele pe care ni le vopsim cu rimel) De biologie nu avem cum fugi, de la părinți am primit un set de gene și educație. Genele nu le putem schimba… in schimb educația da. Educația de a * nu mănânca tot ce e in farfurie, dacă simți ca ajunge * de a găti și de a mânca din placere * de a alege produsele și alimentele ce sunt bune pentru tine * de a face sport * de a te îngriji * de a te accepta * de a te iubi. Și voi știți ca atunci când cineva iubește și este iubit – radiaza, înflorește, e mai frumos/frumoasa, mai armonios/ armonioasa. Și de ce pe cei din exterior ii putem iubi însă suflețelul și corpul nostru nu. El tot hrănește cu asta, nu doar cu hrana.

După 30, după a doua naștere mi-a venit mintea la cap și am început sa practic sport – NU pentru a SLABI‼ dar pentru a-mi restabili coloana vertebrală și postura după 2 sarcini și 2 copii cărați de ale mele 50 de kg in fiecare zi in brațe”, a dezvăluit ea, pe Instagram.

Totodată, Lilu a precizat că, în prezent, face pilates și mănâncă doar ceea ce îi va oferi energie bună, „nu otravă”.

SHOK.md


IUN 24, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...