[ X ]
FRESH
Olanda a câştigat Eurovision 2019 cu o piesă de dragoste şi cel mai ...
Smaranda și Bogdan! Află CUM AU ALES NUMELE Vasile Munteanu și soția ...
Adriana Ochișanu și-a luat COSTUM POPULAR NOU: „E foarte greu, are ...
I-a rămas UN LUCRU NETERMINAT! Tany Vander: „Îl cărăm după mine în ...

LOGODNĂ în Thailanda! Corina Bezdîga: „Am ales împreună inelul. A fost o zi magică” FOTO//

Scriitoarea Corina Bezdîga, de câteva luni, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, iar, fiind în vacanţă în Thailanda, a fost cerută de soţie, de iubitul său, Luc Verlot, informează SHOK.md.

„Pentru noi totul a venit natural de la început. Natural, dar, totuși, neașteptat. Suntem de o săptămână și ceva în Thailanda și, deși noi am vorbit mult despre asta și am știut ce vrem de la viitorul nostru, nu ne-am așteptat să se întâmple momentul ăsta chiar aici.

Pentru ambii a fost o surpriză, sentimentul ăsta de a vrea mai mult, de a trece la o altă dimensiune a relației noastre. Am ales împreună inelul, iar apoi au urmat momente frumoase și foarte sensibile pentru noi.

Fiecare zi e o binecuvântare și asta a fost încă una în plus, magica fiind și pentru acest moment în care ambii am avut lacrimi în ochi. Ne dorim sa fim sănătoși și fericiți ca să putem avea grija unul de celălalt”, a spus Corina.

Pe Facebook, ea a precizat: „Nici el nu a întrebat și nici eu nu am răspuns. Noi am simțit că așa trebuie să fie! Te iubesc!”.

Cristina TOMAC


MAR 28, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...