[ X ]
FRESH
Despărţire-şoc la Hollywood! Şi-au spus „Adio!” când toată lumea se ...
Diana Brescan – la piscină! Ce IMAGINI PROVOCATOARE a publicat!
Și-a descoperit O NOUĂ PASIUNE! Dina Cebotari: „Acestea sunt create ...
Kim Kardashian s-a tuns! Iat-o cu noua coafură şi cu un outfit sexy ...

Lucra la TRILOGIA anunțată și când acolo – răsturnare de situație! Aura: „Prima și a treia piesă erau gata, dar a doua…”

Interpreta Aura a anunțat încă în toamna anului trecut despre lansarea unei trilogii și, iată că, zilele acestea a lansat cea de-a doua piesă, informează SHOK.md.

Artista a povestit ce s-a întâmplat și de unde a apărut a doua piesă.„Acum deschid secretul. Prima și a treia piesă erau gata, adică începutul și sfârșitul. Mai trebuia a doua. Prima e despre dezamăgire, a treia despre renaștere, un nou început, și trebuia a doua care să fie o etapă când lucrurile se aranjează, când ești mai mult cu sine, o punte… Acea a doua șansă s-a regăsit în cea de-a doua piesă și, surpriză!, ne-am amintit că a doua piesă nu trebuie și, de fapt, este piesa.

E o piesă de vreo 15 ani în urmă, i-am dat o altă viață. Am făcut un remix și se încadrează exact în această trilogie. Este vorba despre melodia „Ai venit să vezi””, a povestit Aura, în cadrul emisiunii „Vorbe bune cu Lilu” de la Canal 2.

SHOK.md


MAI 22, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...