[ X ]
[ X ]
FRESH
INTERVIU// Daniel FRUMUSACHI: „Să fiu în Cartea Recordurilor e o mare ...
Are peste 100 DE BATICURI și 50 DE II! Viorica Lupu: „E o pasiune” ...
Iată ce spune Igor Stribițchi despre CEL CARE-I IA LOCUL în Akord!
Horoscop 22 septembrie 2019. Gest romantic şi un motiv de petrecere

Lucra la TRILOGIA anunțată și când acolo – răsturnare de situație! Aura: „Prima și a treia piesă erau gata, dar a doua…”

Interpreta Aura a anunțat încă în toamna anului trecut despre lansarea unei trilogii și, iată că, zilele acestea a lansat cea de-a doua piesă, informează SHOK.md.

Artista a povestit ce s-a întâmplat și de unde a apărut a doua piesă.„Acum deschid secretul. Prima și a treia piesă erau gata, adică începutul și sfârșitul. Mai trebuia a doua. Prima e despre dezamăgire, a treia despre renaștere, un nou început, și trebuia a doua care să fie o etapă când lucrurile se aranjează, când ești mai mult cu sine, o punte… Acea a doua șansă s-a regăsit în cea de-a doua piesă și, surpriză!, ne-am amintit că a doua piesă nu trebuie și, de fapt, este piesa.

E o piesă de vreo 15 ani în urmă, i-am dat o altă viață. Am făcut un remix și se încadrează exact în această trilogie. Este vorba despre melodia „Ai venit să vezi””, a povestit Aura, în cadrul emisiunii „Vorbe bune cu Lilu” de la Canal 2.

SHOK.md


MAI 22, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII