[ X ]
[ X ]
FRESH
INTERVIU// Daniel FRUMUSACHI: „Să fiu în Cartea Recordurilor e o mare ...
Are peste 100 DE BATICURI și 50 DE II! Viorica Lupu: „E o pasiune” ...
Iată ce spune Igor Stribițchi despre CEL CARE-I IA LOCUL în Akord!
Horoscop 22 septembrie 2019. Gest romantic şi un motiv de petrecere

PERFORMANȚA lui Ion Paladi – a primit „BUTONUL DE ARGINT” pentru 100.000 de abonați pe canalul său de Youtube: „Visul meu e să ajungem la 1 milion” FOTO//

Artistul emerit de muzică populară Ion Paladi a primit în dar „Butonul de argint” pentru 100.000 de abonați pe canalul său de Youtube, informează SHOK.md.         

„Cu această ocazie specială, a filmat un vlog în care le mulțumește fanilor pentru fidelitate și accentuează că numărul lor este într-o continuă creștere. Îndrăgitul interpret destăinuie faptul că este foarte bucuros grație celor 25.000.000 de vizualizări pe care le-a colectat un clip video publicat acum un an, în care cântă melodia devenită șlagăr – „Bine-i șade mesei mele”.

Totodată, își anunță urmăritorii despre continuarea turneului dedicat Centenarului „La frați nu se pun hotare”, ce va cuprinde spectacole desfășurate la Brașov, Cluj, Londra etc., care vor fi filmate și încărcate pe canalul său de Youtube.

Vreau să vă mulțumesc pentru că sunteți alături de mine nu doar pe Youtube, dar și pe pagina mea de Facebook și de Instagram. Visul meu este să ajungem la un milion de abonați pe canalul meu de Youtube”, menționează interpretul.

Actualmente, canalul de Youtube al lui Ion Paladi înregistrează un număr de 110.000 de abonați.

SHOK.md


APR 2, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII