[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Horoscop 24 octombrie 2019. Petrecere surpriză şi o promisiune în ...
Janet Jackson şi La Toya Jackson se întrec în operaţii estetice! Cine ...
O prezentatoare TV și-a amintit de NUNTA de acum 1 an: „Am închiriat ...
Mihaela Tabură a împlinit 27 DE ANI: „Mă simt bogată cu atâția oameni ...

Trupa „LUME” – SUPĂRATĂ după audițiile Eurovision: „Pe scenă trebuia să facem vin moldovenesc… Păcat că unii membri ai juriului de principiu…”

Trupa „Lume” a participat la audițiile live ale Selecției Naționale Eurovision 2019, din 2 februarie curent, însă nu a reușit să ajungă printre cei 10 care vor cânta în finală, informează SHOK.md.

„Lume” a participat cu piesa „Adriano Celentano” și afirmă că, de fapt, erau printre favoriți, iar ei nici nu s-au gândit că nu vor trece.

„Conform tuturor ratingurilor, trupa LUME era lider și nici noi nu am așteptat asemenea efect pe rețelele de socializare”, a scris Irina Kovalsky, pe Instagram, precizând că împreună cu soțul nici nu se așteptau la asemenea impact.

Totodată, a spus că pregăteau un show inedit. „Pe scenă trebuia să facem vin moldovenesc de casă, în direct! Ca și-n celebrul film când Adriano Celentano mustuiește strugurii.

Îmi pare foarte foarte rău că Moldova, în acest an, a fost lipsită de o piesă atât de ritmată, veselă, energizantă și pozitivă. Și cel mai important e o piesă cu sens bun, ce caracterizează țara noastră! În cântec se vorbește despre cel mai bun vin moldovenesc – alb și roșu, despre inimile noastre mari, viile noastre, nunțile noastre, fetele frumoase și bogățiile naturale, mâncarea noastră gustoasă și naturală… Consider că, această piesă putea atrage turiști.

Păcat că unii membri ai juriului de principiu nu ne-au permis să accedem în cei 10 din finală. Păcat că unii sunt atât de agresiv orientați în privința noastră, deși în ochi – zâmbesc și așa ne mai iubesc…”, a scris artista.

 


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de ????? ???????? ( LUME) (@irina_kovalsky_lume) pe

SHOK.md


FEB 5, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...