[ X ]
[ X ]
FRESH
A SLĂBIT 5 kilograme! Fotografa Elena Andronache: „Recunosc că nu ...
VESTE BUNĂ! A fost anunțat CÂND centrele comerciale și sălile de sport ...
A vrut SĂ CUMPERE vreo 10 mii de urmăritori! Rodica Ciorănică: „Mi ...
Maia Sandu A SĂRIT CU PARAȘUTA, de ziua sa de naștere: „Am vrut să ...

Trupa „LUME” – SUPĂRATĂ după audițiile Eurovision: „Pe scenă trebuia să facem vin moldovenesc… Păcat că unii membri ai juriului de principiu…”

Trupa „Lume” a participat la audițiile live ale Selecției Naționale Eurovision 2019, din 2 februarie curent, însă nu a reușit să ajungă printre cei 10 care vor cânta în finală, informează SHOK.md.

„Lume” a participat cu piesa „Adriano Celentano” și afirmă că, de fapt, erau printre favoriți, iar ei nici nu s-au gândit că nu vor trece.

„Conform tuturor ratingurilor, trupa LUME era lider și nici noi nu am așteptat asemenea efect pe rețelele de socializare”, a scris Irina Kovalsky, pe Instagram, precizând că împreună cu soțul nici nu se așteptau la asemenea impact.

Totodată, a spus că pregăteau un show inedit. „Pe scenă trebuia să facem vin moldovenesc de casă, în direct! Ca și-n celebrul film când Adriano Celentano mustuiește strugurii.

Îmi pare foarte foarte rău că Moldova, în acest an, a fost lipsită de o piesă atât de ritmată, veselă, energizantă și pozitivă. Și cel mai important e o piesă cu sens bun, ce caracterizează țara noastră! În cântec se vorbește despre cel mai bun vin moldovenesc – alb și roșu, despre inimile noastre mari, viile noastre, nunțile noastre, fetele frumoase și bogățiile naturale, mâncarea noastră gustoasă și naturală… Consider că, această piesă putea atrage turiști.

Păcat că unii membri ai juriului de principiu nu ne-au permis să accedem în cei 10 din finală. Păcat că unii sunt atât de agresiv orientați în privința noastră, deși în ochi – zâmbesc și așa ne mai iubesc…”, a scris artista.

 


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de ????? ???????? ( LUME) (@irina_kovalsky_lume) pe

SHOK.md


FEB 5, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...