[ X ]
[ X ]
FRESH
Natalia Gordienko a răspuns RĂUTĂCIOȘILOR! CUM A REACȚIONAT la „sâni ...
Nicolae Botgros – CETĂȚEAN DE ONOARE al municipiului Botoșani: „Dedic ...
Tany Vander deja ȘI-A FĂCUT CADOU de 8 martie! Așa arată geanta de ...
Gabriella Nastas și Patric Hanganu S-AU DESPĂRȚIT după 9 luni de relație! ...

După 6 luni, A REVENIT DIN CROAZIERĂ! Interpretă: „A fost frumos, acum e greu să mă adaptez la climă, regim și mâncare”

Interpreta Valentina Nejel a revenit acasă, din croaziera care a durat 6 luni. Astfel pentru SHOK.md, ea a oferit mai multe detalii.

„Proaspăt revenită din croaziera mea, dupa 6 luni, e un pic greu să mă adaptez la climă, regim, mâncarea de acasă. Îmi era dor şi chiar abia am aşteptat să revin acasă.
A fost o experienţă frumoasă, în care am avut oportunitatea de a cunoaşte lume nouă, locuri splendide, ţări şi oraşe noi. Când pleci, ai şansa de a vedea cealaltă parte a monedei cu frumusețile, dar şi greutatile vietii. Nu e viaţa doar în roz, însă eu vreau să pastrez doar tot ce mi-a placut!!!!
Din multitudinea de ţări cel mai mult mi-au plăcut Insulele din Spania (Areccife, Santa Cruz de Tenerife, Funchal şi Madeira), dar şi Lisabona, Portugalia, pentru că am o dragoste aparte către soare, litoral şi, mai ales, cultura, oamenii, limba spaniolă . În Madeira am avut şi oportunitatea de a cânta în plină stradă, spontan, şi au fost nişte clipe de neuitat, deoarece nu în fiece zi ai oportunitatea de a auzi acordurile spaniole de chitară. Sigur că în ansamblu am amintiri plăcute din orice locuşor şi ţărişoară”, a mărturisit Valentina.

Cristina TOMAC


NOI 16, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...