[ X ]
FRESH
Luis Fonsi a doborât șapte recorduri Guinness cu hitul „Despacito”
Instagram-ul ei e plin de IMAGINI CU MICUȚA! Interpreta Romanița Toma: ...
Modelul Ludmila Racoviță – însărcinată cu AL TREILEA COPIL! FOTO//
EXCLUSIV! Vlada Bernevec se lansează ÎN MUZICĂ? Cât de SEXY e în videoclip! ...

Maestrul Nicolae Botgros pregătește un SPECTACOL de zile mari! Vor evolua și artiști cunoscuți din România!

Maestrul Nicolae Botgros pregătește un spectacol de zile mari pe 16 noiembrie, la Palatul Național. „Lăutarii“ nu vor interpreta doar muzică populară, după cum ne-au obișnuit, ci vor veni în fața spectatorilor cu un repertoriu vast, ceea ce ne sugerează și genericul concertului „Lăutarii Altfel“. Marcel Pavel, Natalia Barbu, Paula Seling sunt doar câțiva dintre artiștii invitați la spectacol, informează SHOK.md, cu referire la www.voceabasarabiei.md.

Surprins la repetițiile generale, Nicolae Botgros spune că deja îl încearcă emoțiile, întrucât acesta este cel mai serios examen susținut în fața publicului. Dirijorul Nicolae Botgros invită toți fanii lăutarilor la un spectacol, la care spune că a lucrat mult timp, întrucât vor prevala mai multe piese instumentale, decât vocale. Așa că, de această dată, artiștii vor purta o ținută clasică.

„Noi, lăutarii, cei care îi cunoaștem de astăzi, lăutarii de ieri, de alaltăieri, mai de apoi, sunt acei lăutari care, vorbeam odată în interviu, trebuie să cânte de toate genurile. Uite aici este cazul ca lumea să înțeleagă că vine la un spectacol unde să asculte multe genuri, începând chiar de la clasic, terminând cu pop-clasic, rock și de ce nu, dacă vreți și jazz și așa mai departe. De data aceasta, nu am abordat multe solouri, decât o să fiu eu un pic solist, poate Cornel va fi. Avem un solou de saxofon”, a declarat maestrul.

Alături de interpreții Marcel Pavel, Natalia Barbu, Paula Seling, Fuego, Ion Paladi, Ioana Căpraru, va urca în scenă și interpretul Alexandru Cibotaru, care va interpreta piesă lui Anatol Dumitraș, „Prima dragoste“.

Concertul “Lăutarii Altfel” va avea loc joi, 16 noiembrie, ora 18:30, la Palatul Național „Nicolae Sulac“.

SHOK.md


NOI 15, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...