[ X ]
FRESH
Iată cum arată pe interior clădirea PREȘEDINȚIEI după renovare! VIDEO//
Bianca Drăgușanu și-a golit cardurile la Paris. Pe ce a dat 20.000 ...
Creţele, cele mai optimiste femei!
Horoscop 19 octombrie 2018. Zi grea pentru trei zodii

MĂMICĂ – prima dată! Modelul Viorica Ursul: „Când mi-am văzut băieţelul, am simţit fericirea absolută”

Modelul Viorica Ursul, recent, a devenit mămică, pentru prima dată. Ea a adus pe lume un băiețel.

Pentru SHOK.md, frumoasa mămică a dezvăluit cum a decurs perioada de sarcină și cum a fost momentul întâlnirii cu bebelușul.

„Așteptam cu nerăbdare momentul acesta, iar atunci când au apărut două liniuţe pe test – ne-am bucurat enorm amândoi, deși nu ne venea încă să credem că s-a întâmplat. Toate nouă luni m-am comportat ca şi înainte de sarcină: mâncare sănătoasă şi multă mişcare, iar când mi-am văzut, pentru prima dată, băieţelul, am simţit fericirea absolută, a reuşit să mă facă să simt trăiri despre care nici măcar nu bănuiam că există”, a spus Viorica, precizând că perioada de sarcină a fost cea mai frumoasă aşteptare.

Totodată, modelul a spus că este în a 5-a zi de când a devenit mămică și se simte foarte bine. „Mă simt, în primul rând, foarte energică şi pozitivă, cred că, aceasta i se datorează soţului meu, care mă susţine şi mă ajută în toate, iar toate durerile şi oboseala nopţilor nedormite se compensează cu zâmbetul celui mai important membru al familiei noastre”, a subliniat tânăra mămică.

Cristina TOMAC


IUL 20, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...