[ X ]
[ X ]
FRESH
Lidia Buble, despre izolarea cu Răzvan Simion pe timpul pandemiei: ...
Stă acasă, dar… desfășoară ANTRENAMENTE ON-LINE! Dinu Dabija: „Scopurile ...
Vrea SĂ STUDIEZE NEUROGRAFIA împreună cu fiul! Dana Markitan: „Suntem ...
Bruce Willis, în carantină cu fosta nevastă, Demi Moore?

MARELE REGRET legat de fosta noră! Nicolae Botgros: Cel mai mult am suferit eu, Adriana a purtat numele meu… Aud că s-a despărțit deja de al doilea

Maestrul Nicolae Botgros a dezvăluit despre regretul său legat de fosta noră, Adriana Ochişanu, informează SHOK.md.

Nicolae Botgros a vorbit, în cadrul emisiunii „Iubeşte viaţa, la TV8”, că a trecut mai greu peste divorţul Adrianei şi al lui Cornel, dar şi şi-a amintit când erau o familie unită şi fericită.

„Am trecut cel mai greu şi cred cel mai mult am suferit eu, nici nu Cornel atâta cât eu, fiindcă Adriana mi-a purtat numele meu, nu al lui Cornel. Eu am scos numele Botgros, familia Botgros în lume. Desigur că, cel mai tare ce m-a durut și nu vreau să fac nicio aluzie, nici un reproș cumva, cuiva. Totuși, în 7 ani, acuși se împlinesc 8 ani de când a plecat Adriana, putea să-mi dea un telefon. Să spună – tată, uite, s-a întâmplat ce s-a întâmplat, vreau ca tu să știi, ca tu să fii cel care să știe ce se întâmplă la noi în familie, n-am primit aşa telefon, n-am mai vorbit cu dânsa de-atunci, de 8 ani de zile. Şi nu ştiu de ce, am devenit cel mai mare dușman al ei, eu n-am fost dușmanul ei. Eu i-am fost tatăl ei, chiar dacă a avut tată biologic, fiindcă am simțit că în casa noastră este nevoie de o fată, de o doamnă, pe care m-am străduit să o primesc ca pe o doamnă. Că la drept vorbind, vă spun sincer, la noi o știa lumea drept Adriana Ochișanu, iar în România toată lumea o știa numai de – „nora lui Nicolae Botgros”, şi asta îmi făcea o cinste și o mare satisfacție. Iar ea a negat lucrul ăsta până la urmă și n-a mai fost nici nora lui Botgros și n-a mai dat nici un telefon.

Noi am petrecut cele mai frumoase clipe de familie împreună. Noi am fost toţi împreună – eu, soţia Lida, Adriana şi Cornel, noi am fost împreună tot timpul. Am savurat cele mai frumoase spectacole. Am avut, cred că, cel mai mare triumf ca artist, ca oameni, cele mai mari triumfuri Adriana le-a avut cu noi. Acum, bineînțeles că, are succes, cântă, face ce face, dar adevăratul succes al Adrianei, a fost cu noi, a fost cu orchestra Lăutarii și în familia noastră. De aici încolo, cum a da Dumnezeu, ce face asta e treaba ei. Aud că s-a despărțit deja de-al doilea, nu mai sunt împreună. Iarăși te pune pe gânduri și stai și te gândești ce înseamnă asta”, a dezvăluit Nicolae Botgros.

Cristina TOMAC


OCT 15, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...