[ X ]
FRESH
Uite cum arată CEL MAI FRUMOS BĂIEȚEL din lume!
Scriitorul Igor Guzun, despre NOUA SA CARTE: „Este despre oameni și ...
IUBITUL EI e tot artist! Mihaela Tabură: „Cerere în căsătorie încă ...
Kate Middleton, în ROZ! Să fie un semn în legătură cu sexul bebelușului ...

Maria Simion, despre DUETUL cu MIKE: „Feedback-ul oamenilor m-a motivat să compun piesa"Crăciunul în doi

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, MIKE face echipa cu Maria Simion, profesoara de canto a vedetelor (Mellina, Carmen Minune, Edward Sanda și mulți alții), originară din Republica Moldova, și lansează primul lor duet, informează SHOK.md.

Potrivit unui comunicat de presă, piesa se numește „Crăciunul în Doi” și a fost compusă de Maria Simion și MIKE, iar de producție s-a ocupat Mellina. Piesa exprimă acea stare de pace sufletească și căldură, specifică sărbătorilor de iarnă.

„Mi-am dorit de foarte mult timp să lansez o piesă de Crăciun, alături de Maria Simion, care s-a mulat perfect pe piesă. Am multe proiecte pentru anul 2018 și abia aștept să vedeți ce-am pregătit”, declară MIKE.

„Sunt emoționată, pentru că această piesă înseamnă foarte mult pentru mine. La fel, sunt fericită datorită aprecierilor pe care le-am primit la piesa mea de debut „Înger”, lucru care mă face mă simt împlinită sufletește. Feedback-ul oamenilor m-a motivat să compun piesa”Crăciunul în doi” alături de MIKE, un artist pe care îl apreciez foarte mult și cu această ocazie îi mulțumesc și Mellinei, cea care ne-a ajutat la partea de producție”, a spus Maria.

Maria Simion este una dintre cele mai căutate profesoare de canto din România. Prin mâna ei au trecut multe voci din showbiz, precum Carmen Simionescu, Yanka, Mellina, Muneer, Mattyas, Andreea Runceanu, Corina Bud, Anca Badiu, Anthony Icuagu, Edward Sanda și mulți alții.

SHOK.md


DEC 5, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...