[ X ]
FRESH
Sărbătorește mereu IUBIREA! Natalia Colesnic: „Idealul există doar ...
Olga Lavric, despre Ziua Îndrăgostiților: „Am anulat cina la restaurant…”
Ministrul moldovean care are 5 MAȘINI și o motocicletă, cumpărată ...
MULT S-A CHINUIT Andreea Esca să-şi cucerească soţul, dar a reușit!

Mariana MIHĂILĂ vorbește despre NUNTĂ. Află ce nu știai!

Dacă Marianei Mihăilă i-a reușit, timp de o lună și jumătate, să țină departe de ochii presei propria nuntă, nu a avut cum să facă acest lucru și după ce a avut loc marele eveniment.

Așa că, fiind contactată de SHOK.md, Mariana ne-a povestit cum s-a simțit în rol de mireasă, dar ne-a oferit și câteva detalii legate de nuntă.

” Nu realizam ce se întâmplă… A fost un decor fin, romantic, în nuanțe pastelate. Și buchetul a fost creat cu mare măiestrie. La despodobitul miresei toți patru: nașii Livia și Alexei Iașciuc, eu și mirele, am purtat haine tradiționale. Am făcut un colțișor în stil popular. Nașii mi-au adus sofra miresei rămasă de la străbunica lor. În calitate de mărturii le-am oferit invitaților câte un pui de floricică în ghiveci”, a declarat Mariana.

Interpreta a avut două rochii de mireasă, una în stil roman cu dantelă, iar alta în stil etno.

“Ambele rochii purtate au fost creații autohtone, prima fiind făcută la comandă după modelul meu și a fost foarte fină, romantică. A doua am purtat-o la despodobitul miresei”, a precizat Mariana Mihăilă.

Întrebată dacă va purta numele de familie al soțului sau rămâne cu numele Mihăilă, Mariana a dorit să păstreze misterul spunându-ne: ”Secret :)”.

mihaila3mihaila

Natalia MORARU

foto: facebook.com

 


OCT 9, 2015 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII