[ X ]
[ X ]
FRESH
Adevăratul motiv pentru care designerul Karl Lagerfeld purta mereu ...
A filmat, totuși, VIDEOCLIP NOU! Diana Stoica: „Au avut loc filmările ...
A avut JOBURI DIFERITE – decorator, moderator, DJ și make-up artist! ...
MULTE PLANURI ȘI PIESE! Lenuța Gheorghiță: „Mi-am dorit o vacanţă, ...

Mariana Stîngaci – mamă a DOUĂ FETIȚE: „Câțiva ani în urmă, îmi doream copii, însă gândul de a-i crește, era departe de mine”

Bloggerița Mariana Stîngaci, recent, a devenit mămică pentru a doua oară. Și, deși spune că așa își imagina viața sa, cu câșiva ani în urmă nu prea se vede crescând copii, informează SHOK.md.

„Când am deschis acest blog în vara 2012, postările mele erau despre fashion și călătorii. În toți acești ani blogul a evoluat odată cu mine.. iată așa am ajuns să postez despre familia mea, despre cum e să fii mamă, despre alimentație și lifestyle. Acum câțiva ani nu îmi imaginam că viața mea în scurt timp avea să arate astfel. Îmi doream copii, însă gândul de ai aduce pe lume și de ai crește, era departe de mine. Ceea ce nu știam pe atunci e câtă dragoste și dedicație aveam de oferit și câtă căldură și împlinire avea să primesc în schimb de la copiii mei”, a scris ea, pe marianastingaci.blogspot.com.

Precizăm că, Mariana Stîngaci și Lilian Cosovan au două fetițe – Magda și Otilia. Ei sunt stabiliți cu traiul la București.

SHOK.md


MAI 22, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...