[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
La mulți ani pentru Anastasia Lazariuc! Cântăreața arată INCREDIBIL, ...
Weekendul ÎNTR-O CASĂ CU AMINTIRI! :,,Am dormit în acel pat ca într-un ...
Viaţa secretă a lui Lady Di: a fost bonă, s-a căsătorit cu iubitul ...
Robin Soderling a vrut să se sinucidă. ”Cel mai mic zgomot mă panica”

Mia Beschieri A ADĂUGAT KILOGRAME în carantină: „Am mâncat nebunește absolut tot și cam tot acel tot nu era deloc sănătos”

Bloggeriţa Mia Beschieri a adăugat trei kilograme cât a stat în carantină și-și iubește corpul așa cum e, dar în adolescență nu se accepta şi „lupta cu înfăţişarea şi corpul său, informează SHOK.md.

Timp de doua luni cât am stat în carantină m-am îngrășat cu aproape 3 kg. Am mâncat nebunește absolut tot și cam tot acel tot nu era deloc sănătos. Cartofii prăjiți și popcornul sunt plăcerile mele “nevinovate”.

Când eram adolescentă am avut momente în care nu-mi iubeam corpul și sufeream din cauza asta. Zilnic duceam o lupta cu înfățișarea mea, cu corpul meu. (Pentru ca eram mult mai plinuță). Pana a venit ziua in care am învățat să-mi iubesc defectele, am învățat să-mi iubesc Corpul: cu celulită, kg in plus, m-am acceptat in întregime. Sunt o femeie IMPERFECTA! Am învățat ca ura de sine nu ma va face perfecta. Să-mi iau un alt corp nu pot, dar îmi place de mine și ma iubesc.

Și pentru ca îmi iubesc corpul las scuzele la o parte și fac ceva ca sa dovedesc ca am grija de el. Sunt o femeie fericită! Da, cu defecte, dar al naibii de împlinita. Sa știți ca fericirea personală nu tine de cât de frumoși suntem, ține de acceptarea de SINE NECONDIȚIONATĂ! Acest sentiment ia naștere atunci când gândești cu drag de tine,când îți place de tine și te simți bine cu tine. Nu lăsați pe nimeni de a avea control asupra stării voastre sufletești. Nu lăsați pe nimeni sa va înnegrească cu răutățile sale. Fiți un in viața voastra, fiți bune cu voi și acceptați-va așa cum sunteți, femei Imperfecte- femei Minunate” – a spus Mia, pe Instagram.

Cristina TOMAC


IUN 3, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...