[ X ]
FRESH
Misterul buchetului dispărut de la nunta regală. Una dintre domnişoarele ...
A ÎNCINS imaginația prietenilor virtuali! Modelul Adela Prisăcari ...
A lansat NOUL VIDEOCLIP! Nicoleta Nucă: „Și e afară…”
GIGANT și INEDIT! Un centru de distracții pentru întreaga familie ...

Mihaela Tabură, despre PRIMII BANI, câștigați acum 10 ani: Am cântat, la o cumetrie, pe o prispă în ogradă

Muzica îi curge prin vene încă din copilărie, iar primii bani câștigați în domeniu au fost la 14 ani. Interpreta de muzică populară Mihaela Tabură ne-a povestit cum a fost prima sa experiență, ce sumă a câștigat atunci, dar și ce cânta la începuturi.

„Am început să cânt pe la petreceri și țin minte bine prima experiență! Era o prispă în ogradă, unde se petrecea acea cumetrie. Au fost primii mei 200 de lei, deci 10 ani în urmă. Nu știam prea multe melodii pe atunci, maxim – 25, iar când le-am scos în capăt pe toate, le-am luat de la început 😂😂😂😂”, a mărturisit ea pentru SHOK.md.

Mihaela a spus că a ajuns astăzi aici, datorită oamenilor care au îndrumat-o și au crezut în ea. „Dar, desigur că, fără muncă și ocupația de zi cu zi, concursurile și activitățile care m-au dezvoltat – nu aveam atâtea realizări! Pot spune dârz că sunt mândră de mine și că în scurt timp am realizat multe”, a menționat interpreta.

Totodată, ea a spus că, norocul nu cade din cer, iar cheia succesului este munca. „Însă, totul e mult mai ușor dacă Dumnezeu ți-a dat talent”, a adăugat Mihaela.

SHOK.md


APR 20, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...