FRESH
Vacanță în Portugalia! Dana Markitan s-a SCĂLDAT în OCEAN prima dată! ...
A trecut prin CEA MAI DURĂ experiență de până acum! Este vorba despre ...
Își petrece timpul liber la SALA de FORȚĂ! Cât de bine arată tânăra ...
A fost în VACANȚĂ cu iubitul! Află cum s-a RELAXAT Diana Grigor! FOTO//

Mihaela Tabură, despre PRIMII BANI, câștigați acum 10 ani: Am cântat, la o cumetrie, pe o prispă în ogradă

Muzica îi curge prin vene încă din copilărie, iar primii bani câștigați în domeniu au fost la 14 ani. Interpreta de muzică populară Mihaela Tabură ne-a povestit cum a fost prima sa experiență, ce sumă a câștigat atunci, dar și ce cânta la începuturi.

„Am început să cânt pe la petreceri și țin minte bine prima experiență! Era o prispă în ogradă, unde se petrecea acea cumetrie. Au fost primii mei 200 de lei, deci 10 ani în urmă. Nu știam prea multe melodii pe atunci, maxim – 25, iar când le-am scos în capăt pe toate, le-am luat de la început 😂😂😂😂”, a mărturisit ea pentru SHOK.md.

Mihaela a spus că a ajuns astăzi aici, datorită oamenilor care au îndrumat-o și au crezut în ea. „Dar, desigur că, fără muncă și ocupația de zi cu zi, concursurile și activitățile care m-au dezvoltat – nu aveam atâtea realizări! Pot spune dârz că sunt mândră de mine și că în scurt timp am realizat multe”, a menționat interpreta.

Totodată, ea a spus că, norocul nu cade din cer, iar cheia succesului este munca. „Însă, totul e mult mai ușor dacă Dumnezeu ți-a dat talent”, a adăugat Mihaela.

SHOK.md


APR 20, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Care este cel mai admirat cuplu din showbiz?

View Results

Loading ... Loading ...