[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
După ce a lansat piesă nouă, Akord a dat start unei PROVOCĂRI PE ONLINE: ...
Ludmila Bălan E PLINĂ DE ENERGIE! Uite-o cum SE DISTREAZĂ ÎN PISCINĂ ...
A lăsat AVOCATURA și s-a apucat de design vestimentar: „Pasiunea aceasta ...
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...

Mirabela Bogdan - la Miss Tourism World 2018, ÎN CHINA: „Vreau să demonstrez că Moldova are cele mai frumoase fete” FOTO//

Mirabela Bogdan, Miss Chișinău 2016, reprezintă Moldova, în perioada 16 septembrie – 2 octombrie 2018,  la Miss Tourism World 2018, în China. În competiție participă reprezentantele a 40 de țări, informează SHOK.md.

Potrivit unui comunicat de presă, dupa succesul datorat castigarii locului 3 si al premiului special „Best National Costume” in cadrul competitiei Miss Elegant Universe 2018 din Liban, Mirabela s-a

Mirabela locuieste in Chisinau, are 19 de ani, 1.80 m inaltime iar dimensiunile sale sunt 93-63-90. Este studenta in anul I urmand cursurile Facultatatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor din cadrul Universitatii Babes Bolyai din Cluj-Napoca si vorbeste 2 limbi straine, engleza si rusa.

Mirabela este pasionata de sport, indeosebi de jogging si fitness. Ca si planuri de viitor, isi doreste sa devina un bun economist si in paralel sa isi implineasca visul de a-si construi o cariera de succes in lumea modei.

„Ma simt o norocoasa sa reprezint din nou Moldova in cadrul concursului international de frumusete “Miss Tourism World 2018” din China. Fiind a doua competitie internationala de frumusete la care particip voi avea ocazia sa cunosc persoane noi, sa acumulez o experienta extrem de valoroasa in acest domeniu si sa demonstrez ca Moldova are cele mai frumoase fete. Multumesc agentiei ExclusivEvent pentru aceasta oportunitate si pentru increderea de a-mi acorda mie aceasta misiune. – ne-a declarat Mirabela Bogdan – Miss Tourism World Moldova 2018.

„Mirabela Bogdan este una dintre cele mai frumoase, perseverente si ambitioase ambasadoare a frumusetii delegate de catre agentia noastra in cei peste 19 ani de activitate. Dupa castigarea locului 3 in cadrul Miss Elegant Universe 2018 din Liban, Mirabela a demonstrat ca are frumusetea si calitatile necersare unui model international, pentru a reprezenta Moldova cu onoare si de a se intoarce in Moldova cu un loc cat mai bun pe podium! Este un adevarat model demn de urmat de catre toate moldovencele frumoase care isi doresc sa se remarce in acest domeniu si sa promoveze valorile Moldovei peste hotare!” – ne-a declarat dl.Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agentiei ExclusivEvent si presedintele Miss Tourism World Moldova.

SHOK.md


SEP 25, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...