[ X ]
[ X ]
FRESH
Chris Hemsworth este cel mai sexy bărbat de la Hollywood, dar soția ...
Cornelia Ștefăneț, despre ACTIVITATEA SA: „Nu încerc pe nimeni să ...
Tatiana Martin a lansat PIESĂ NOUĂ: „Sper că ați pregătit opincile ...
Se poartă la Hollywood: rochia-pulover şi cizmele înalte

MISTERIOASĂ și extrem de entuziasmată! Designerul Victoria Cocieru - în SUA: „Un apel mi-a schimbat viața la 180 de grade. Este incredibil. Sunt în panică”

Designerul moldovean Victoria Cocieru, stabilită cu traiul în SUA, a anunțat, pe Facebook, în mod indirect despre implicarea sa într-un proiect de modă grandios, însă, în prezent, nu poate oferi detalii, informează SHOK.md.

Moldoveanca a comunicat că, până la 6 săptămâni, nu va avea acces la telefon și nici nu-I va vedea pe cei dragi, însă ceea ce i se întâmplă este extraordinar. Și va spune mai multe peste vreo 10 luni.

„Dragi prieteni, incepand cu 13 iunie eu nu o sa am acces la telefonul meu pana la 6 saptamini, de asemenea nu o sa-mi vad familia si prietenii aceasta perioada.

In caz ca aveti ceva important sa imi spuneti, acum e momentul?. Din pacate nu pot sa zic ce o sa fac in acest timp deoarece e strict confidential, dar o sa aflati aproximativ in 10 luni, posibil si mai mult ?. Unicul lucru care pot sa il spun este ca saptamina trecuta am primit un apel care mi-a schimbat cursul vietii la 180 de grade, am asteptat acest sunet 4 ani. Pentru mine inca este incredibil, si de neimaginat. Sunt in panica?. Promit sa fac tot posibilul ca Moldova sa fie mandra de mine?”, a scris ea.

De menționat că, Victoria dă de înțeles că e un proiect de design vestimentar în New York.

61984992_686419381786561_2482563501646675968_n

SHOK.md


IUN 4, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...