[ X ]
[ X ]
FRESH
SARBĂTOARE MARE în familia Președintelui: La Mulți Ani, Vlad! Ești ...
Salma Hayek are aceleași probleme ca toate femeile: ”Când eram slabă…”
A locuit 8 ANI în Marea Britanie și S-A FILMAT în mai multe producții! ...
Adrian Ursu și Irina Negară – VACANȚĂ DE VIS în SUA: „Știu că o să ...

Moldoveanul Dima Trofim A DESCHIS UN NOU RESTAURANT în București: „Scopul era să o ajut pe sora mea, cu banii de la «Ultimul trib», însă...”

Anul trecut a fost unul greu pentru Dima Trofim, fost actor în „Pariu cu viaţa” şi concurent la „Ultimul trib”, cel mai dificil reality-show la care a participat până acum. Solistul, actorul şi vedeta TV şi-a investit banii câştigaţi într-o afacere bănoasă, un hotel restaurant aflat în buricul târgului, în care a investit alături de cel mai bun prieten al său, scrie www.click.ro, informează SHOK.md.

Pentru Dima Trofim (30 de ani), anul trecut a fost unul plin, dar dificil, având în vedere că în timp ce se afla în Madagascar, pentru filmările la reality-showul „Ultimul trib” de la Antena 1, a aflat că sora sa a pierdut lupta cu cancerul. Solistul plecase în această competiţie ca să lupte pentru premiul cel mare de 100.000 de euro pentru a-şi ajuta sora, însă pe când era acolo, a aflat vestea proastă.

«Sora mea mai mare a fost ca și mama mea»

Dima Trofim a iubit-o foarte mult pe sora lui cea mare, Rodica
Foto: Arhivă personală

La scurt timp după ce a ajuns în Madagascar, parcursul lui Dima a fost oprit de cea mai proastă veste pe care o putea primi: sora lui a murit, motiv pentru care artistul s-a întors în Chișinău.  „Nu poţi să ieşi din acea perioadă, trebuie doar să încerci să accepţi, să încerci, cu toate că nici asta n-am făcut, dar trebuie să mergi înainte. Nu accept, nu pot să accept. Însă am găsit puterea în mine de a merge mai departe. Eu sunt aşa datorită ei. Ea m-a educat, m-a făcut cine sunt şi datorită ei am absolut tot ce am. Îi simt prezenţa întotdeauna. Sora mea trebuia să trăiască! E greşeala doctorilor“, a declarat solistul, cu lacrimi în ochi, la Antena 1.

„Acum se fac investigaţii în acest caz şi o să am un răspuns cât de curând. Sora mea era în comă când m-au sunat părinţii, iar în câteva ore s-a stins. Vorbisem cu ea la telefon cu două zile înainte. Mi-a zis să fac bine acolo şi apoi mă întorc acasă. Ea ţinea foarte mult la cariera mea, îmi era alături. Ştiu că nu i-ar plăcea să fiu trist şi să plâng, iar eu vreau ca ea să fie mândră de mine. Unul dintre motivele pentru care am mers în «Ultimul Trib» a fost să o pot ajuta pe ea. A fost ceva spontan şi la fel de spontan s-a stins. Nu trebuia să fie aşa şi nu mi-a trecut prin cap că o să rămân fără ea. Sora mea mai mare a fost ca şi mama mea. Pot spune că am două mame, dar acum una e în Ceruri“, a mai adăugat el, la emisiunea „Prietenii de la 11“, la acea vreme,

Face afaceri cu Dima Melnic

Întors în ţară, şi-a ajutat familia şi s-a implicat foarte mult în afaceri. De trei ani jumate, alături de Dima Melnic de la „Dansez pentru tine” şi „Ninja Warrior” se ocupau de un restaurant de sushi din Centrul Vechi.

Dima Melnic şi Dima Trofim sunt prieteni şi parteneri de afaceri

Acum cei doi au vândut locul şi sâmbătă seara au deschis un hotel restaurant cu produse de sushi, „Sushi Time”, la parterul hotelului Lafayette, din Bulevardul Ferdinand nr.1. „Scopul meu era să o ajut pe sora mea, cu banii câştigaţi la «Ultimul trib», însă nu am mai apucat”, ne-a spus solistul la deschiderea unde au participat Vica Blochina, Criss şi Vlad din „Fructul oprit” sau Sorana, ex ASIA, cu iubitul.

Dima Trofim şi Vica Blochina au fost colegi în „Ferma Vedetelor” şi au rămas prieteni

La restaurantul celor doi Dima se pot consuma multe produse din peşte, pacheţele de sushi, meniuri care costă între 329, 169 şi 120 de lei tăvile mari sau între 44 şi 20 de lei un platou mai mic, în funcţie de cerere şi aranjament. Tot aici puteţi mânca gustări reci, alte specialităţi din peşte sau dulciuri, se pot bea cocktailuri, vinuri şi bere sau sucuri, cafea şi ceaiuri.


FEB 4, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...