[ X ]
FRESH
Totul despre nebunia lui Britney Spears și scandalul cu tatăl ei! ...
Îmbină rolul de mamă CU CEL DE POETĂ! Oxana Barbu: „Sunt inspirată ...
OrheiLand - cel mai mare parc de distracții din Republica Moldova, ...
Nata Boboc a lansat O PIESĂ EMOȚIONANTĂ - dedicată tuturor persoanelor ...

Momente DIFICILE! Olga Manciu: „Grețos. Timp de o săptămână am prins câțiva oameni, pe care îi consideram apropiați, cu minciuna”

Femeia de afaceri Olga Manciu a făcut mai multe dezvăluiri despre minciuni și a recunoscut că a trecut prin unele momente dificile în acest sens, informează SHOK.md.

Minciunile. Oamenii mincinosi. Grețos. Cum poti sa stai, sa ma privesti in ochi si sa te prefaci? De ce sa nu le spui lucrurilor pe nume? Timp de o saptamiina am prins cîtiva oameni, pe care ii consideram apropiati, cu minciuna. Adica, omul iti spune una iar circumstantele se aranjeaza asa, ca tu il vezi si intelegi ca adevarul e altul. Si cel mai interesant, ca te priveste drept in ochi de parca nimic nu s-a intimplat. Chiar e asa de greu sa spui adevarul? Si chiar daca adevarul nu e unul placut sau risti sa nu fii crezut si inteles, oricum fă asta macar pentru tine. Pentru împacarea sufletului tau. Fii sincer cu tine însuți. Nu minți oamenii cu care stai la o masa si manînci dintr-o farfurie, pentru ca în final se va afla si va fi mult prea dureros, si concluziile se vor face urîte! Nu minți pe nimeni, mai bine taci, mai bine nu spui nimic…decît sa gîndesti scheme care pîna la urma oricum vor da gres. Sunt deacord ca unele adevaruri, trebuie tăcute ca sa nu faci mai rau cuiva, sau pur si simplu cu scopul de a nu trauma un suflet. Dar cită memorie poate avea un om care traieste in minciuni? Va rog nu faceti răni altor oameni, aveti grija de suflete. Si tineti minte, BOOMERANG-ul nimeni nu l-a anulat!”, a scris Olga, pe Instagram.

SHOK.md


OCT 10, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...