[ X ]
[ X ]
FRESH
Jennifer Lopez, fără extensii, perucă sau machiaj! La 50 de ani, diva ...
O NOUĂ PRACTICĂ la „Președintele Răspunde”! Igor Dodon: „Voi suna ...
FACE SPORT la greu și nu ratează vreo ocazie să se laude cu REZULTATUL! ...
Foarte slabă şi tonifiată. Kate Middleton a afişat o siluetă foarte ...

De Ziua Mondială a TELEVIZIUNII… Stela Botez: „Am descoperit că este foarte interesantă meseria de prezentator și jurnalist”

Interpreta Stela Botez şi, mai nou, prezentatoare TV a unei emisiuni matinale, a vorbit, pentru SHOK.md, ce e, pentru ea, televiziunea, în contextual Zilei Mondiale a Televiziunii – marcată, astăzi, 21 noiembrie.

„Pentru mine ca și artist, televiziunea este foarte importantă întru promovarea creației mele. Pentru prima oară când am mers la televiziune a fost în 6 ianuarie 2010 în cadrul emisiunii matinale „Bună dimineața” la Moldova 1, iar de atunci am mers cu drag la toate celelalte televiziuni. Am fost aproape la toate televiziunile și am un respect deosebit pentru oamenii care muncesc în domeniu.

De 3 luni încoace sunt și eu parte a unei echipe de televiziune și am descoperit că este foarte interesantă meseria de prezentator și jurnalist.

Debutul meu a fost mai mult o provocare plăcută, din care am multe de învățat. Mă bucur să pot oferi energia mea în fiecare dimineață celor de acasă, din platoul emisiunii „Matinalii” de la TVR Moldova.

În continuare, mi-aș dori să perseverez și să devin tot mai bună pentru televiziune și, totodată, să reușesc să fac cât mai multe proiecte muzicale.

La mulți ani tuturor posturilor de televiziune din Republica Moldova”, a spus Stela.

Cristina TOMAC

 


NOI 21, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...