[ X ]
[ X ]
FRESH
Motivul pentru care Prinţesa Diana nu a mai purtat niciodată brandul ...
Voi știți ce este cel mai important în A FACE O MĂMĂLIGĂ? Un fost ...
O prezentatoare TV – MĂMICĂ pentru prima dată! FOTO//
Colaborare MULT AȘTEPTATĂ! Irina Rimes și Carla's Dreams au lansat ...

Moș Crăciun l-a ocolit pe Mark Stam în copilărie. „Eram deja mare și nu am mai apucat să primesc cadouri”

Mark Stam va sărbători Crăciunul pe rit vechi, Astfel, artistul primea cadouri la trecerea dintre ani, în noaptea spre 1 ianuarie, informează SHOK.md, cu referire la libertatea.ro

Imaginea lui Moș Crăciun așa cum îl știm noi astăzi s-a născut în 1931, însă în Republica Moldova a ajuns mult mai târziu, poate cu mult prea târziu pentru ca, artistul Mark Stam să se bucure de ceea ce reprezintă Moș Crăciun pentru copiii din ziua de azi.

Nu primeam cadouri de Crăciun pentru că atunci când noi ne-am „europenizat” și cumva 25 decembrie a devenit simbol al Crăciunului și reprezintă dăruirea cadourilor, eu deja eram mare și nu am mai apucat să primesc cadouri de la Moș Crăciun. Însă cadourile la noi se dăruiau de Anul Nou, în noaptea de 31 decembrie, spre 1 ianuarie. Primeam doar o singură dată, doar pe rit vechi, cum sărbătoream noi. M-aș fi bucurat eu să primesc de două ori, dar de unde”, ne-a povestit Mark Stam.

Mark a dezvăluit că va fi acasă, alături de familie de Crăciun pe stil vechi.

Sărbătorile sunt despre oameni și chiar dacă nu o să ajung fix pe 25 decembrie acasă, sigur o să fiu pe 8 ianuarie când e la noi Crăciunul, oricum sărbătoresc cu familia pentru că până la urma despre asta e vorba, de a sta cu cei dragi” a mai adăugat el.

SHOK.md


DEC 25, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...