[ X ]
[ X ]
FRESH
Brian May a suferit un atac de cord. Chitaristul formaţiei Queen a ...
Aura Revenco, despre O ÎNTÂMPLARE PLINĂ DE EMOȚII: Tatăl îmi umple ...
Trei moldoveni talentați și-au unit eforturile! Au lansat UN VIDEOCLIP ...
Andreea Bălan și George Burcea, motivele reale ale divorțului! Ce ...

N-AI SĂ CREZI… a fost și ea cu multe KILOGRAME ÎN PLUS! Gabriella Damir: „Ceva tare straşnic s-a întâmplat cu mine!” FOTO//

Fotomodelul Gabriella Damir a dezvăluit că, cândva, a fost şi ea „plinuţă”, informează SHOK.md.

Gabriella, pe pagina sa de Instagram, a postat o imagine din perioada când avea kilograme în plus şi a vorbit despre aceasta.

„Această schimbare, nu că a fost timp de 9 ani de zile, oricum eu peste vreun an mi-am revenit la formele mele. A fost o schimbare, în acea perioadă pentru că m-am mutat cu traiul. Trăiam în Italia, mi-am schimbat modul de viaţă, clima, alimentaţia, într-adevăr ceva tare straşnic s-a întâmplat cu mine! Cam vreun an am fost mai rotunjită, după care am început prima mea dietă.

Prima mea schimbare a fost cam la 17 ani, când am început să mă ocup cu sportul să slăbesc, să duc un mod de viaţă sănătos, o alimentaţie corectă. După care, prin 2013, am fost din nou „pufoasă” şi de atunci, iată din 2013, niciodată nu m-am facut aşa… n-am mai fost. Probabil, forma pe care o am acum, aşa sunt eu, atunci poate că eram adolescentă, schimbarea asta hormonală, nu ştiu… Da, am fost şi eu cândva aşa”, a dezvăluit Gabriella.

Cristina TOMAC


OCT 22, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...