[ X ]
[ X ]
FRESH
Program DAT PESTE CAP la Teatrul Național „Eugene Ionesco”! Ce i s-a ...
Câți bani cere Antonia pentru a apărea la evenimente
Adrian Ursu A FILMAT CLIP în SUA: „Foarte multe detalii nu vă pot ...
Mark Stam și AMI au lansat piesă ÎMPREUNĂ: „Este piesa noastră de ...

Nași A PATRA OARĂ - foarte spontan, o săptămână în urmă! Aurel Chirtoacă: „Eram cumătri și-n ziua botezatului am decis”

Interpretul Aurel Chirtoacă și soția sa, Daniela Vițu-Chirtoacă, au cununat deja de 4 ori. Și chiar recent au fost în rol de părinți spirituali, informează SHOK.md.

Artistul a spus că este important nu să fii doar naș, ci prieten. „Este frumoasă relația de prietenie. Ușa noastră mereu e deschisă pentru rude, cumătri. Ne place să ne vină, să ne ducem. Ne plac relațiile sincere”, a spus el, în cadrul emisiunii „Vorbe bune cu Lilu” de la Canal 2.

Prima dată cuplul a cununat în 2008. „Eram tineri, eram verzi. Ținem relația și ne bucurăm de fini”, a spus el.

În 2009 a venit o nouă propunere, dar au spus că-și doresc să fac o pauză. „Aveam un prieten, care-și căuta soție și i-am promis că, atunci când își găsește, îl cunun. Anul trecut a fost să fie și nunta, a fost bine. Cel mai interesant a fost a patra pereche – săptămâna trecută. Ei ne-au rugat să le fim nași și noi le-am zis că am fost recent și ne e cam dificil momentul acesta. Ei au zis că bine, dar ne-au propus să fim cumătri. Ei, nefiind cununați, trebuiau să facă cununia, apoi botezul. În ziua botezului, am decis cu soția, să facem un bine. Un bine pentru ei e un gest bun și pentru noi. A fost și pentru ei o surpriză, și pentru noi. Nici părinții noștri nu știu. Am zis să fie așa, așa vrea Dumnezeu! Sperăm să fim sinceri, cred că, asta și ne leagă. Ne știm de ceva timp, dar iată am mers tare repede!”, a povestit Chirtoacă.

SHOK.md


MAI 31, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...