[ X ]
[ X ]
FRESH
Alex VELEA a făcut SEX cu PESTE 50 de FEMEI PÂNĂ LA 20 de ANI! Ce ...
Un videoclip de-al său A DEPĂȘIT 10 MILIOANE DE VIZUALIZĂRI, în mai ...
E mamă a 4 copii – stabilită în Germania, și e PASIONATĂ DE MUZICĂ: ...
Gwen Stefani și-a distrus chipul cu operațiile estetice. A ajuns de ...

Natalia Duminică SE MĂRITĂ în 2020 și va face nuntă mare: „Regină nu vreau să fiu sigur. Vreau să fiu frumoasă”

Dansatoarea Natalia Duminică are multe proiecte şi planuri legate de activitatea sa, dar pe plan personal amână nunta. Astfel, în cadrul emisiunii „O seară Perfectă” de la Pro TV a dezvăluit când va avea loc, informează SHOK.md.

„Acum am foarte multe planuri şi nu ştiu. Ne-am tot gândit, am amânat, pentru că urmează să plec iarăşi în Statele Unite, mai spre primăvară, până – am încă 3 plecări, proiecte. Nu ştim cum să ne încadrăm între toate planurile astea pentru că Los Angeles ne aşteaptă cu multe proiecte şi acolo. Nu ne permitem în timp să ne încadrăm, aşa că cred până în toamnă mai aşteptăm”, a spus Natalia.

Ea a mai spus şi ce fel de nuntă şi mireasă şi-ar dori să fie. „Regină nu vreau să fiu sigur. Vreau să fiu frumoasă, dar în stilul meu. N-am cum să spun că va fi o altfel de nuntă, pentru că la ziua mea lumea zice – „unde e balul, că eu ştiu că-i ziua ta?”, la nuntă … cu siguranţă. Nu vrei nici să omiţi pe cineva, oricum este oraşul meu natal, unde sunt cunoscută cu toată lumea, cu toţi artiştii, ţin mult la toată lumea. Chiar o să-mi facă plăcere să fie toţi”, a adăugat ea.

Cristina TOMAC


IAN 15, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...