[ X ]
FRESH
Kătălina Rusu a dezvăluit care e CEA MAI GOGONATĂ BÂRFĂ, din ultima ...
Cine este bărbatul cu care Loredana Groza este căsătorită de 20 de ...
A revenit DIN MALDIVE! Daniela Ciocanu: „Cu mare greu mă adaptez, ...
Tatiana Martin, despre NOUL SĂU PRODUS: „Sunt tradiții valoroase și ...

Natalia Gordienko a împlinit 30 de ani! Vezi 30 de IMAGINI MEMORABILE ale interpretei!

Interpreta Natalia Gordienko și-a sărbătorit, ieri, ziua de naștere. Ea a împlinit 30 de ani, informează SHOK.md.

Artista trăiește o frumoasă perioada în viața sa, urmând să devină mămică, pentru prima dată, în scurt timp, iar de mai bine de o lună, practic, nu e activă pe rețelele de socializare – așa cum era anterior. De menționat că, confirmarea oficială privind sarcina a venit la 27 august curent – pe Facebook și Instagram.

De menționat că, pe lângă activitatea de interpretă, Natalia mai este director general al două posturi de radio – Russkoe Radio și Radio One.

Amintim că, Natalia a participat, împreună cu Arsenium, la Eurovision song Contest 2006, însă s-au ales cu locul 20. Totuși, interpreta a câștigat alte concursuri importante, precum „Novaya Volna 2007”.

În 2010, Natalia a lansat primul ei album „Time”. Ea a mai apărut sub numele Dj Tasha, Natalie Toma și Natașa Rostova. Artista s-a lansat și pe piața muzicală din Rusia și România.

Deși nu a confirmat niciodată, s-a vehiculat de mai multe ori că ar fi fost căsătorit cu avocatul Roman Bradu, stabilit cu traiul la București, însă au divorțat ulterior. Interpreta va deveni mămică, însă nu a spus cine est etatăl bebelușului.

SHOK.md vă prezintă 30 de imagini memorabile ale interpretei:

SHOK.md


DEC 12, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...