[ X ]
[ X ]
FRESH
Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre relația cu fiica lui, Violeta. „Nu ...
Natalia Barbu l-a arătat PE FIUL LOR, într-o sesiune FOTO de familie: ...
Deși spunea că nu o va face, Dara ȘI-A ARĂTAT IUBITUL: „Frumos băiat, ...
Ascultă NOUA PIESĂ a Diannei Rotaru! E foarte ritmată, în stil LATINO!

Natalia Gordienko aruncă bomba despre „MISTERIOSUL” ei SOȚ: „…aș putea fi cel mai discutat om din Moldova, chiar și decât toți politicienii”

Interpreta Natalia Gordienko, nici după un an de nașterea fiului său, nu a dezvăluit cine este tatăl lui și nici nu vrea să vorbească despre asta, or, zicea ea, dacă ar face-o – ar deveni mai discutată decât politicienii din Moldova, informează SHOK.md.

Artista, în cadrul unui interviu pentru www.kp.md, a fost întrebată: „Fanii tăi, și nu doar ei, probabil ar vrea să știe cine este soțul tău și tatăl copilului tăi?”.

„Eu mereu încerc să-mi protejez viața personală de străini. Tatăl copilului meu – e un om minunat, cel mai bun! Eu, pur și simplu, nu vreau să dau hrană pentru comentarii și judecăți! Consider că, trebuie să fie discutată activitatea mea artistică și nu viața personal. Sunt o mama fericită, o artistă fericită. Dacă aș face PR cu viața mea personală, probabil că, aș fi cel mai discutat om din Moldova. Cred că aș depăși și politicienii”, a spus Natalia pentru sursa citată.

De menționat că, anterior, prin presă se vehicula că tatăl copilului ar fi un cunoscut om de afaceri.

După ce a născut, anul trecut, Natalia Gordienko a spus că tatăl copilului ei nu-i este soț, ci cu statut de iubit.

SHOK.md


DEC 7, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...