[ X ]
[ X ]
FRESH
Voi știți ce este cel mai important în A FACE O MĂMĂLIGĂ? Un fost ...
O prezentatoare TV – MĂMICĂ pentru prima dată! FOTO//
Colaborare MULT AȘTEPTATĂ! Irina Rimes și Carla's Dreams au lansat ...
Soţia premierului canadian Justin Trudeau anunță că s-a vindecat de ...

Natalia Gordienko – CU MÂINILE PLINE DE RĂNI ȘI SÂNGE: „Am filmat aproape dezbrăcată afară, la 5 grade…” FOTO//

Interpreta Natalia Gordienko depune mari eforturi pentru a câștiga cursa națională Eurovision Song Contest 2020, în cadrul căreia s-a înscris cu piesa „Prison”. Zilele trecute ea a filmat și clipul cântecului, însă a avut mult de suferit la aceste filmări, informează SHOK.md.

Artista și-a demonstrat mâna cu răni și sânge și a mărturisit că, din cauza frigului, a ajuns și la spital.

„Eu nu prea cred în Facebook, Instagram sau stories, dar am grijă să-mi mențin totuși profilurile pentru că asta îmi este meseria… În schimb, eu CRED în oameni adevărați, în oamenii noștri frumoși din Moldova, care zi de zi fac tot ce le stă în puteri pentru familie și pentru țară. Da, sunt vorbitoare de limbă rusă și poate că pentru vorbitorii de limbă română eu voi rămâne mereu ”rusoaica”, DAR eu îmi iubesc țara! Eu îmi iubesc Moldova mea și dacă va fi nevoie îmi voi da viața pentru ea, voi fi prima pe baricade care va striga ”Moldova”! Vreau să audă cât mai multă lume despre țara noastră, să știe toți unde se află și cât de minunați, luminoși, frumoși, binevoitori și mai ales muncitori sunt oamenii Moldovei!

Vă scriu din suflet acest mesaj acum, în timp ce mă aflu în mașina mea după o zi întreagă de filmări pentru videoclipul piesei ”Prison” cu care particip la selecția națională Eurovision în Moldova. Mâinile îmi sunt pline de sânge, am fost între timp și la spital, după ce am filmat aproape dezbracată afară, la 5 grade. Știu că totul se face în numele artei, pentru rezultate frumoase. Eu cred că noi avem forțe să obținem mai mult, pentru că noi toți suntem Moldova! Am scris această postare cu toată sinceritatea și mă gândesc că e momentul potrivit să las aici și un link cu votingul online. Sunt sigură că veți face alegerea potrivită!

https://wiwibloggs.com/2020/01/23/moldova-eurovision-2020-all-songs-acts-o-melodie-pentru-europa/248202/”, a scris artista, pe Facebook.

83007229_2645214655598226_6321277684512980992_n

SHOK.md


IAN 27, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...