[ X ]
[ X ]
FRESH
Viaţa cântăreţei Amy Winehouse va fi povestită într-un film
Și-a împlinit POFTA DE CIREȘE! Aura: „Am mâncat pe saturate. Am luat ...
"Bine, cânți... Dar cu ce te ocupi serios?" Interpretă: Abia acum ...
Adevăratul motiv pentru care designerul Karl Lagerfeld purta mereu ...

Natalia Gordienko, despre NOUL EI VIDEOCLIP: „E despre dragoste. Nu pot să spun că piesa e despre mine”

Interpreta Natalia Gordienko a lansat clipul la piesa „Arrivederci”, iar în cadrul emisiunii „Prima Oră” de la Prime TV a oferit detalii despre piesă şi videoclip. Pe on-line clipul va fi lansat astăzi, la ora 12.00, informează SHOK.md.

Am filmat în toamnă, după – am lansat piesa spre sfârşitul toamnei. Voiam să lansăm de ziua mea, dar erau momente tehnice. E despre relaţii între doi oameni când ei se iubesc, dar şi că nu pot unul fără altul şi împreună nu pot fi. Şi la un moment dat ea ia decizia de a pune punct și spune că trebuie de zis „Arrivederci”, că aşa va fi mai bine pentru ei amândoi. Să înceapă după altă istorie, că viaţa merge mai departe şi e mai bine aşa la un moment dat.

Nu pot să spun că piesa e despre mine. Piesa şi istoria asta e despre fiecare, fiecare femeie şi fiecare bărbat, fiecare se va regăsi în acest videoclip. Noi toţi avem şi despărţiri, întâlniri, momente frumoase. În videoclip vedem o pereche de soţi, uneori se întâmplă se despart şi după o perioadă iar sunt împreună, e despre dragoste.

A fost filmat la Moscova, e prima mea colaborare cu Irina Mironova, e foarte cunoscută în Rusia. Sunt mulţumită la 90%. Era greu de filmat că nu erau condiţii meteo potrivite” , a spus ea.

Cristina TOMAC


MAR 21, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...