[ X ]
[ X ]
FRESH
Stă acasă de 3 săptămâni și NU A MAI RĂBDAT! Ana Cernicova: „M-am ...
Kătălina Rusu a povestit ISTORIA DE DRAGOSTE cu soțul ei: „Nu a fost ...
Vladimir Putin a fost infectat cu coronavirus? Preşedintele Rusiei ...
Împreună cu tata și fratele, A FĂCUT UN COVER! Cleopatra Stratan: ...

Natalia Gordienko, despre participarea la Eurovision în 2006 și LOCUL 20: „Arsenium a organizat un show destul de bun. Am fost la nivel” VIDEO//

Interpreta Natalia Gordienko a urcat pe scena Eurovisionului în 2006, dar în calitate de „invitată”, nu a fost proiectul ei. Astfel, a mărturisit despre acea perioadă, dar şi că, în paralel, cu concursul internaţional mai avea şi examene la şcoală, informează SHOK.md.

„„Natașa, tu deja ai fost la Eurovision” Adevărat, însă doar pe jumătate. Cu 14 ani în urmă, nu exista o selecție națională pe scară largă și un număr mare de participanți. Aceasta a fost a doua participare a Moldovei la Eurovision.

Arsenium s-a oferit să-și reprezinte țara și m-a invitat în duet. Celebrul rapper român Connect-R a cântat atunci pe back-vocal. Pentru fiecare dintre noi, Eurovision a fost unul dintre primele mari proiecte din cariera noastră. Arsenium a fost responsabil de întreaga prestație. A fost proiectul lui, pe care l-a plătit din buzunar. Bugetul era limitat.

Aveam atunci doar 18 ani și, în paralel, mă pregăteam pentru examenele finale la școală. Conform ideii regizorului, timp de 4 minute, trebuia să cânt, să dansez și să schimb hainele de trei ori. Cea mai activă parte a pregătirii a avut loc abia în ultima săptămână înaintea concursului, pentru că atunci nu se pregăteau de show câteva luni ca acum. Nu făcusem nimic înainte. Nici măcar nu am fost la petrecerea cu participanții. De fapt, Europa ne-a văzut abia atunci pe scenă. Mi se pare că Arsenium a organizat un show destul de bun. Am fost la nivel.

Dar, ceea ce vreau să accentuez este faptul că am fost doar un artist invitat, care a îndeplinit un rol secundar. Acum e cu totul altceva – împreună cu echipa mea, sunt responsabilă de toate etapele prestației. Sunt responsabilă de melodie, coregrafie, show, promovare și toate celelalte aspecte legate de Eurovision.

Au trecut 14 ani din 2006 – aproape o viață. Și sunt gata să mă întorc la Eurovision cu show-ul meu personal și cu o echipă puternică, care este aptă să facă totul la cel mai înalt nivel”, a dezvăluit Natalia, pe Facebook.

SHOK.md amintește: Republica Moldova i-a trimis la Eurovision 2006 pe Arsenium (ex. Ozone), Natalia Gordienko și pe rapperul român Connect-R cu melodia „Loca”. Ei au obținut locul 20 cu 22 de puncte.

Cristina TOMAC


FEB 25, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...