[ X ]
[ X ]
FRESH
Trupa 7 KLASE a venit, ieri, cu un mesaj PLIN DE DURERE: „Trăim o ...
Stilista Xenia Bugneac A RĂSCOLIT ARHIVA: „Am un singur regret, aveam ...
„ERAM FERICIȚI, DAR NU ȘTIAM!” Natalia Gordienko: „Acum, când multe ...
DEZINFECTEAZĂ FRUCTELE ȘI LEGUMELE! Prezentatoare TV: „Deja mi-e frică ...

Natalia Gordienko, despre piesa ei la Eurovision – „DIFICILĂ ȘI AGRESIVĂ”: În finală va fi doar 20% din show-ul pentru Rotterdam!

Interpreta Natalia Gordienko participă la finala națională Eurovision 2020 cu piesa – „Prison”. Astfel, a dezvăluit 5 motive de ce piesa merită să ajungă pe scena din Rotterdam, informează SHOK.md.

„Despre piesa „Prison” – Dificilă, cu o energie puternică, agresivă și în același timp tandră – așa e piesa mea pentru Eurovision

Acum vreau să vă spun detaliat despre aceasta! După cum am menționat deja, piesa a fost scrisă special pentru Eurovision și conform capacităților mele vocale de către Filip Kirkorov, Dimitris Kontopoulos și Sharon Vaughn. Anume ei au scris piesa pentru Serghei Lazarev, cu care a ocupat locul trei anul trecut Prison este o melodie competitivă.

Ce înseamnă asta? Că mă scurge ca pe o lămâie de puteri. Pe de o parte, este plină de energie și ar trebui să aprindă publicul, pe de altă parte, este grea din punct de vedere tehnic pentru a impresiona juriul. Doar știți că juriul punctează baluri deopotrivă cu publicul? Deci, dacă reușesc să cânt după toate legile (și depun eforturi maxime pentru asta), atunci așteptăm note mari din partea juriului.

Îmi place foarte mult piesa. Sunt un fan înrăit al Larei Fabian și ador baladele de dragoste. Și acum am șansa să ajung pe scena Eurovision și să prestez o baladă de dragoste pe care o simt și în care cred cu desăvârșire. Ei, cum să nu fie acest lucru minunat? Piesa este o provocare. Ca artist, nu vreau să stau pe loc. Vreau să cresc și să fac ceva nou.

Acum lucrez intensiv pentru a scăpa de vibrato (salut, colegi din muzică;)), pentru un sunet mai curat și pentru a-mi „pompa” abilitățile de pronunție în engleză. Este imperativ ca publicul european să audă fiecare cuvânt!

Show-ul va fi cu adevărat spectaculos. În prima rundă a selecției naționale a fost doar audiție (adică fără niciun show, doar voce). Este important să înțelegeți acest lucru, dacă apreciați performanța mea. Până pe 29 februarie pregătim show-ul scenic. Va fi frumos, însă prezintă doar 20% din ceea ce vom pregăti pentru Rotterdam, dacă ajungem acolo. Prestația scenică este creată de Fokas Evangelinos, cel care a făcut show-ul pentru Elena Papariza când a câștigat Eurovision, ulterior organizând și show-ul pentru Eurovision la Atena. Acestea sunt cele cinci motive pentru care Prison este un bun candidat pentru Rotterdam”, a dezvăluit Natalia, pe Facebook.

Cristina TOMAC


FEB 21, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...