[ X ]
[ X ]
FRESH
Viaţa cântăreţei Amy Winehouse va fi povestită într-un film
Și-a împlinit POFTA DE CIREȘE! Aura: „Am mâncat pe saturate. Am luat ...
"Bine, cânți... Dar cu ce te ocupi serios?" Interpretă: Abia acum ...
Adevăratul motiv pentru care designerul Karl Lagerfeld purta mereu ...

Natalia Gordienko, despre VIDEOCLIPUL PIESEI pentru Eurovision: „Va fi foarte curând. A fost filmat în condiții destul de anevoioase”

Interpreta Natalia Gordienko, la finalul săptămânii trecute, a filmat videoclipul pentru piesa „Prison”, cu care s-a înscris în cursa națională Eurovision Song Contest 2020, și a anunțat că foarte curând va fi lansat, informează SHOK.md.

„Premiera videoclipului va fi foarte curând! Sunt nerăbdătoare să vă prezint piesa. Să știți că videoclipul a fost filmat în condiții destul de anevoioase, dar facem orice în numele artei! Din echipa mea fac parte oameni puternici care cred în forțele mele și în activitatea mea artistică. Filip Kirkorov, Dimitrios Kontopoulos, Ilias Kokotos și Sharon Vaughn – sunt cei care și-au unit forțele pentru ca piesa mea să ”tune” și să răsune în toată lumea!

Am o plăcere extraordinară din toată experiența asta. Ce să-i faci, trebuie să mă conformez standardelor înalte! E o imensă onoare să lucrez cu voi @fkirkorov, @dimitriskontopoulos, @sharon_vaughn, @iliaskokotos! I Love you so much!!! You are the best!”, a scris artista, pe rețelele de socializare.

SHOK.md


IAN 28, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...