[ X ]
FRESH
Pregătește UN VIDEOCLIP SPECIAL! Lenuța Gheorghiță: „Vor fi câteva ...
O pictoriță din Moldova A STRĂBĂTUT BOSFORUL ÎN ÎNOT: „A fost o aventură ...
INGENIOS! Lilu Ojovan A TRANSFORMAT un borcan de miere în cană pentru ...
Shakira a jucat în telenovele. Era brunetă şi avea doar 17 ani! Uite ...

Eugen Natan Doibani – co-prezentator al unei EMISIUNI TV de stil: „Mă scoate dintr-o zonă de confort și impune să găsesc soluții de comunicare”

Interpretul şi compozitorul Eugen Natan Doibani, mai nou, este co-prezentator al emisiunea „iStil” de la Orhei TV, informează SHOK.md.

„Am fost invitat de către echipa postului de televiziune OrheiTV, probabil pentru că de la începuturile mele am un stil format vestimentar care place și cumva, dacă îl am, pot să îl creez și pentru altcineva. Am acceptat provocarea direct, pentru că am considerat o experiență frumoasă arta moderării la un subiect diferit de domeniul meu de bază.

Pe parcurs, am îndrăgit meseria, pentru că îmi permite să fiu eu cu glumele și viziunile mele adevărate și acum deja nu-mi imaginez activitatea mea fără segmentul TV.

Se îmbină perfect cu felul meu de a fi și cu muzica, anume din cauza că scoate dintr-o zonă de confort și impune să găsesc soluții de comunicare și ieșire interactivă din situație în discuție și eu transpun starea și experiența în compoziție și activitatea de scenă. Deci, mă completează perfect” a dezvăluit Natan, pentru SHOK.md.

51737843_10219186227670518_8174706276333256704_n

Cristina TOMAC


FEB 20, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...