[ X ]
[ X ]
FRESH
INTERVIU// Daniel FRUMUSACHI: „Să fiu în Cartea Recordurilor e o mare ...
Are peste 100 DE BATICURI și 50 DE II! Viorica Lupu: „E o pasiune” ...
Iată ce spune Igor Stribițchi despre CEL CARE-I IA LOCUL în Akord!
Horoscop 22 septembrie 2019. Gest romantic şi un motiv de petrecere

NEAȘTEPTAT – de ieri, e SOLISTĂ în trupa celui mai celebru muzician din Austria! Elena Karafizi: „Sunt complet depășită” FOTO//

Interpreta din Moldova Elena Karafizi, începând cu ziua de ieri, este noua solistă a trupei austriece Parov Stelar Band, fondată de cel mai celebru muzician austriac – Parov Stelar. Despre aceasta se anunță oficial pe rețelele de socializare, informează SHOK.md.

Parov Stelar anunță că, din motive personale, Cleo Panther nu va mai putea fi membră a trupei.

Suntem extrem de mândri și fericiți să îi spunem bun venit Elenei Karafizi – noua noastră solistă din Parov Stelar Band. Elena vine din Chișinău, Moldova, și are un background muzical versatil, și are o chimie specială cu noi toți, ceea ce va contribui la show-uri live extraordinare în 2019 și mai departe. Abia așteptăm să fim pe scenă!” – anunță Parov Stelar.

La rândul ei, Elena a împărtășit vestea prietenilor virtuali. „Începând de astăzi, sunt parte a trupei Parov Stelar. Sunt complet depășită și abia aștept să văd ce ne pregătește viitorul!”, a scris artista.

SHOK.md precizează: Parov Stelar, cu numele real Marcus Fuederer, este muzicianul austriac – cel mai cunoscut la nivel internațional. El este considerat fondatorul stilului „Electro Swing”. Parov Stelar Band, fondată el, este solicitată să susțină concerte în întreaga lume.

57216627_408541773279238_45485821083516928_n

SHOK.md


APR 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII