[ X ]
FRESH
Victoria Beckham suferă de o boală incredibilă! Nu se poate trata, ...
Vloggerița Ana-Maria Costișanu, despre MATERNITATE și muncă: „Nu-i ...
Moldoveanul, care A ALERGAT 250 de kilometri, în Noua Zeelandă, a ...
Nu mai este la TV de ceva vreme, dar are succes ÎN ALT DOMENIU! Bogdan ...

Nicoleta e deja DOMNIȘOARĂ! Doina Sulac: „Au fost 2 ani grei, vârstă de trecere…” FOTO//

Interpreta Doina Sulac este deja mama unei domnișoare de toată frumusețea. Nicoleta are 14 ani și este foarte atentă la ceea ce face și cum arată, informează SHOK.md.

„Este deja o domnișoară grațioasă, cu ținută, rafinată. Studiază muzică la Colegiul „Ciprian Porumbescu”. Acasă ascultă muzică de acum, e din generația Z, dar are dragoste față de cântec și asta e bine. Cred că, e mai bine că are admirație față de cântece moderne. Seamănă cu tatăl meu la caracter. Ea dorește să facă muzică, dar cred că ar fi un bun manager, organizatoric se descurcă bine. Ea va ajunge departe, dar trebuie să muncească”, a spus mămica, în cadrul emisiunii „Vorbe bune” de la Canal 2.

Totodată, artista a spus că adolescența e și o perioadă grea. „Au fost 2 ani foarte greu, vârstă de trecere, mă îngrozeam, era hiper-energică, ba mai tristă, adăugase kilograme. Acum face sport, e atentă”, a spus artista.

Doina a spus că faptul că a născut-o pe Nicoleta la 16 ani este bine, pentru că între ele nu e o mare diferență, practic, sunt dintr-o generație.

SHOK.md


FEB 20, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...