[ X ]
[ X ]
FRESH
Natalia Barbu a lansat NOUL VIDEOCLIP: „Piesa asta cumva m-a conectat ...
NUNTA DE HÂRTIE! Dana Markitan, despre căsătoria cu Radu Zaplitnîi: ...
Există VIAȚĂ DUPĂ DIVORȚ! Katy Rain: „Este cineva”
FIICA lui Igor Cuciuc a lansat O PIESĂ SOLO, nu în stil etno! Producătorul: ...

Nicoleta e deja DOMNIȘOARĂ! Doina Sulac: „Au fost 2 ani grei, vârstă de trecere…” FOTO//

Interpreta Doina Sulac este deja mama unei domnișoare de toată frumusețea. Nicoleta are 14 ani și este foarte atentă la ceea ce face și cum arată, informează SHOK.md.

„Este deja o domnișoară grațioasă, cu ținută, rafinată. Studiază muzică la Colegiul „Ciprian Porumbescu”. Acasă ascultă muzică de acum, e din generația Z, dar are dragoste față de cântec și asta e bine. Cred că, e mai bine că are admirație față de cântece moderne. Seamănă cu tatăl meu la caracter. Ea dorește să facă muzică, dar cred că ar fi un bun manager, organizatoric se descurcă bine. Ea va ajunge departe, dar trebuie să muncească”, a spus mămica, în cadrul emisiunii „Vorbe bune” de la Canal 2.

Totodată, artista a spus că adolescența e și o perioadă grea. „Au fost 2 ani foarte greu, vârstă de trecere, mă îngrozeam, era hiper-energică, ba mai tristă, adăugase kilograme. Acum face sport, e atentă”, a spus artista.

Doina a spus că faptul că a născut-o pe Nicoleta la 16 ani este bine, pentru că între ele nu e o mare diferență, practic, sunt dintr-o generație.

SHOK.md


FEB 20, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...