[ X ]
FRESH
După 35 de ani, tot împreună! Arnold Schwarzenegger şi Linda Hamilton, ...
Va susține un CONCERT GRANDIOS la Chișinău! Irina Rimes a anunțat ...
DoReDoS a primit O SUPER PROPUNERE de la Filip Kirkorov: „Suntem în ...
Tany Vander – ÎN COSTUM DE BAIE! Și-a etalat silicoanele în toată ...

Nicoleta Nucă, despre momentul în care va deveni mamă. „Nu este un lucru de ascuns”

Nicoleta Nucă trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, pe care l-a cunoscut în urmă cu ceva timp, însă, nu se grăbește să facă pasul cel mare, scrie www.libertatea.ro

Artista a vorbit și despre momentul în care va deveni mamă. „Femeia înseamnă egalitate. Sunt feministă cumva. Femeia înseamnă demnitate, mândrie, frumuseţe şi sensibilitate şi atenţie la detalii. Dacă o relaţie nu te face o variantă mai bună a ta înseamnă că nu e potrivită. De ce să stai într-un mediu nociv pentru tine”, a declarat Nicoleta Nucă la Antena Stars.

Nu, nu sunt însărcinată şi nu voi fi curând pentru că momentan am alte priorităţi, când se va întâmpla asta voi spune eu, personal. Un copil nu este un lucru de ascuns sau să-şi fie ruşine să port haine largi”, a mai spus Nicolae Nucă.

În anul 2014, Nicoleta Nucă a participat la emisiunea X Factor, de la Antena 1, unde a făcut parte din echipa antrenată de Ștefan Bănică Junior și unde a ajuns până în gale. În februarie 2015 a lansat single-ul „Nu sunt”, cu care a intrat în topurile muzicale din România și Republica Moldova.


MAR 1, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...