[ X ]
FRESH
Palatul Kensington a publicat felicitările de Crăciun. Kate și William ...
„Șlagărul Cântecului Popular”, la cea de-a doua ediție! DETALII!
„Vedetele Instagramului” își scot HAINELE ÎN VÂNZARE, în scop caritabil! ...
De un an jumătate PIESA așteaptă să fie lansată! Gloria Gorceag și ...

Nicoleta Nucă face dezvăluiri INCREDIBILE: „Jocurile de culise sunt mult mai murdare”

Cântăreața a făcut mărturisiri incendiare despre perioada în care a participat la show-ul X Factor din Italia, scrie libertatea.ro.

Nicoleta Nucă este una dintre tinerele cântărețe de succes din spațiul muzical din țara noastră. Artista s-a făcut remarcată la emisiunea X Factor, difuzată de Antena 1, acolo unde a făcut parte din echipa antrenată de Ștefan Bănică Junior.

Cântăreața din Chișinău, care a vorbit recent despre numele ei de familie, a locuit o vreme și în Italia, cu mama sa, acolo unde și-a încercat norocul la emisiunea X Factor, înainte de a apărea la show-ul din România. „Tata a fost trimis din nou în misiune diplomatică în Italia, aşa că iar ne-am făcut bagajele şi ne-am mutat, de data asta în nord, în Bologna. Un loc superb! Acolo am făcut liceul şi am dat şi Bac-ul. Mi-am desăvârşit studiile de italiană, engleză, franceză şi spaniolă – pentru ultimele trei, bene­ficiind inclusiv de dascăli care erau vorbitori nativi. Ceea ce a fost un avantaj extraordinar! În orice caz, eu întotdeauna am fost un elev silitor, chiar şi la ma­teriile spre care nu aveam che­mare, aşa că mi-am luat examenele şi Bac-ul fără emo­ţii! Încheierea liceului a coincis şi cu încheierea mandatului diplomatic al ta­tei şi atunci am făcut un con­siliu de familie şi, de co­mun acord, am decis ca tata să se reîntoarcă în Chişinău, iar eu şi mama să rămânem în Ita­lia. Voiam să merg la fa­cul­tate acolo şi să încerc să-mi cro­­iesc un drum în muzică.

În plus, mama avea în acea perioadă nişte pro­ble­me de sănătate şi i-ar fi fost mult mai simplu să-şi continue trata­mentele acolo, sub su­pra­ve­ghe­rea unor doctori care deja o cu­noşteau, erau familia­ri­zaţi cu istoricul ei medical. Zis şi fă­cut! Tata a plecat la Chi­şinău, iar eu şi mama ne-am mutat în Mi­la­no. Unde m-am înscris la o Aca­de­mie de Muzică par­ti­culară. După care, în timpul anului II de fa­cultate, a apărut ideea cu emi­siunea „X Factor” din România”, a povestit Nicoleta Nucă pentru Formula As.

Ea a dezvăluit și că la concursul din Italia se merge pe pile. „În acei patru ani, de când stăteam în Italia, participasem deja la multe concursuri de canto (pe majoritatea le-am şi câştigat) şi începusem să-mi fac legături cu diverse persoane din industria mu­zicii. Acolo, însă, ca să izbuteşti în domeniul mu­zical, e mai greu decât în România, „jocurile de culise” sunt mult mai murdare. Totuşi, mi-am zis să-mi încerc norocul la varianta italiană a emisiunii „X Factor”, unde, din 60.000 de concurenţi din întreaga ţară, am ajuns până în ultimii 50, dar în acea etapă m-am oprit, pentru că talentul vocal nu mai conta, în finală ajungeau exclusiv concurenţii care aveau relaţii solide.

În Italia, jocurile de culise sunt mai murdare decât în România. Relaţiile func­ţionează intens. Asta, alături de „stimulentele” fi­nan­ciare sau de cele de natură intimă. Or, eu mergeam pe varianta talentului şi a corectitudinii, care se pare că nu exista decât în mintea mea.

Dar chiar atunci o cunoştinţă din România m-a anunţat că se fac castingurile pentru „X Factor” de la Antena 1 şi m-a îndemnat să mă înscriu şi eu. Am ezitat mult, pentru că nu voiam să-mi întrerup şcoala, dar, până la urmă, am zis: „Hai să văd cum e şi-n România!”. Am venit la Bucureşti şi surpriza a fost plăcută: aici lucrurile au mers cinstit. Iar eu am ajuns până în semifinală”, a încheiat Nicoleta Nucă.


OCT 19, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...