[ X ]
FRESH
Kim Kardashian, şedinţă foto în nişte chiloţi minusculi. E mai sexy ...
S-A MUTAT la București acum 2 ani! Prezentatoare TV: „Nu duc dorul ...
O interpretă autohtonă – VICTIMA unei știri false: „Nu înțelegeam ...
Ce a fost și CE A AJUNS! Uite cum arată clubul de noapte „Cocos”, ...

Eugen Nicov, despre COLABORAREA cu Irina Rimes, în NOUA TRILOGIE: „Nu în zadar e una dintre cele mai iubite interprete”

Actorul Eugen Nicov este eroul principal al videoclipurilor din cea de-a doua trilogie a interpretei Irina Rimes, iar primul clip „Beau” a fost deja lansat, informează SHOK.md.

Pentru SHOK.md, actorul a mărturisit că a avut o colaborare foarte frumoasă. „Producătorii, Irina, băieții de la Global sunt niște oameni foarte primitori. Regizorul, Bogdan Paun, alături de directorul de imagine, Alex Mureșan, au fost deschiși la orice propunere actoricească, am învățat multe de la ei, în ce privește munca în fața camerei. Am filmat în București”, a declarat el.

Eugen a descris-o pe Irina, care s-a împrietenit, drept o „fată foarte ok”. „Frumoasa Irina Rimeș e o fată foarte interesantă, are un farmec de comunicare și e foarte deschisă, nu în zadar e una dintre cele mai iubite interprete din România și Moldova”, a spus actorul.

Totodată, el a spus că filmările au fost obositoare și pentru el, și pentru Irina. „Îi mulțumesc în special ei și tuturor celor care și-au pus aportul în această trilogie, și un mare mulțumesc producătorului Radu Lupu, cu ajutorul încrederii lui am ajuns unde am ajuns”, a spus tânărul.

Eugen Nicov a adresat un mesaj și către public: „Nu încercați să aflați și să scoateți discuții asupra temei „despre cine sunt piesele”, „cui sunt adresate”, „cine e eroul ascuns”. E un mister și anume acest mister aduce farmec în aceste piese…eu asemăn acest mister al Irinei cu masca lui Carlas, e un mister curios, dar foarte bine conturat și superb”.

SHOK.md


APR 20, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...