[ X ]
FRESH
TRADIȚIE DE FAMILIE! Svetlana Tataru: „De mai bine de 4 ani, mergem ...
Anul trecut a avut o vacanță FOARTE ACTIVĂ! Alina Alexei: „În această ...
A lansat O COLECȚIE NOUĂ! Natalia Platon: „E cea mai complicată și ...
E vară, e soare, iar Emily Ratajkowski ne arată APROAPE TOT!

NOI DETALII despre clipul și piesa interpretată de Irina Rimes și Vunk!

Irina Rimes, de ziua sa de naștere, ieri, împreună cu trupa Vunk, a lansat piesa „Stai lângă mine”, cu tot cu videoclip.

Cornel Ilie și Irina Rimes au oferit detalii despre piesă, dar și despre clip.

„Credem foarte tare în puterea cuvintelor. Un singur cuvânt poate schimba o lume întreagă. Stai lângă mine pentru ca orice iubire merita o nouă șansă.  Acesta este mesajul piesei pe care am ales să-l spunem printr-un videoclip cu un puternic impact vizual, in care predomina doua culori: galben și roșu. O poveste simplă, cu doua personaje care se caută prin gesturi și priviri.

Mi-am dorit să regizez eu clipul pentru piesa asta, să creez starea pe care am vrut să o transmitem vizual. Este o abordare ușor atipică a unui clip românesc, din punct de vedere al încadraturilor și unghiurilor de filmare”, a declarat Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, pentru www.libertatea.ro.

„Este o piesa pe care am scris-o împreună cu Andy Banica si care ne-a plăcut foarte mult. Am vrut să o lansăm, iar când a apărut ocazia unei colaborări cu Vunk, am știut exact ca “Stai langa mine” este piesa. Și lui Cornel i-a plăcut de la prima ascultare și acum ne bucurăm sa va prezentăm rezultatul final”, a spus Irina Rimes, pentru aceeași sursă.

SHOK.md

 


AUG 23, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...