[ X ]
[ X ]
FRESH
Pasha Parfeni – ÎNCREZĂTOR: „My Wine” se va evidenția. De data asta ...
S-au cunoscut 2 ANI ÎN URMĂ! Sasha Lopez: „Nu-mi venea sa cred. De ...
Pregătește UN ALBUM și a lansat prima piesă din cele 11! Tinna Gi: ...
Natalia Gordienko, despre participarea la Eurovision în 2006 și LOCUL ...

Nu a obținut NICI UN LOC la Miss International 2018, dar… Daniela Marian afirmă că a câștigat CEL MAI IMPORTANT LUCRU în viață!

Modelul Daniela Marin s-a întors în ţară de la concursul de frumuseţe „Miss International 2018” din Japonia. Chiar dacă nu a obţinut nici un loc, e mai încrezută în sine, informează SHOK.md.

„M-am întors acasă mai încrezută în mine, mai puternică, mai plină de viaţă. Japonia este un alt colţ al lumii, diferit de noi, trebuie înţeles pur şi simplu atât oamenii cât şi ţara. M-am simţit foarte bine. Am fost 77 de fete, cam din toată lumea, noi am fost repartizate pe grupe, iar eu am fost cu fetele din Asia. Multă lume era indignată de încoronarea fetei, pentru că până la urmă se preţuieşte frumuseţea interioară. A fost foarte important pentru mine, am câştigat cel mai important lucru de viaţă – încrederea în sine, puterea de aduce concursul la sfârşit, nu m-a afectat poziţia, din contra m-a făcut mai puternică şi cred că în viaţă e mult mai important să ştii să faci faţă lucrurilor mai de amploare decât un concurs de frumuseţe”, a spus Daniela, în cadrul emisiunii „Prima Oră” de la Prime TV.

Cristina TOMAC


NOI 15, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...