[ X ]
FRESH
Cine este bărbatul cu care Loredana Groza este căsătorită de 20 de ...
A revenit DIN MALDIVE! Daniela Ciocanu: „Cu mare greu mă adaptez, ...
Tatiana Martin, despre NOUL SĂU PRODUS: „Sunt tradiții valoroase și ...
Interpreta Cristina Ionaș-Stețcaia a devenit MĂMICĂ A DOUA OARĂ: „Avem ...

NU are IUBIT, dar vrea COPIL? Află ce spune interpreta Nicoleta Nucă despre dragoste și MĂRITIȘ!

Interpreta Nicoleta Nucă are inima liberă în prezent și deocamdată nu își face planuri în privința măritișului sau a nașterii unui copil.

Nu am iubit! (n.n. râde). Dar în cazul în care aș avea un iubit, știu să-mi gestionez timpul astfel încât să am timp și de el, bineînțeles în condițiile în care el înțelege și acceptă că pentru mine cariera este pe primul loc 🙂”, a dezvăluit ea pentru www.ciao.ro.

Totodată, interpreta a dezvăluit că nu gătește pentru ea și nici iubitului nu ar găti, pentru că nu e tocmai o bucătăreasă iscusită, însă știe să gătească unele chestii.

Pentru sursa citată, Nicoleta a comunicat că nu mai ține minte că a fost primul sărut și a conștientizat că încă nu a trăit adevărata dragoste. „Cred că înaintând în ani percepția asupra anumitor evenimente sau sentimente se schimbă și fiind mai maturi le conștientizam mai bine. Dacă la 15-16 ani credeam despre prima mea relație că este una de dragoste, acum realizez că era bazată pe atașament, atracție și curiozitate. La fel s-a întâmplat cam în toate relațiile de până acum și am realizat că, de fapt, eu încă n-am trăit acea „poveste de dragoste””, a spus ea.

Interpreta a mai menționat că nu se consideră romantică sau încă nu a întâlnit bărbatul care să trezească romantismul din ea. „Dacă aș fi fost o romantică cred că cea mai frumoasă declarație de dragoste ar fi fost aceea când iubitul de pe atunci a venit și a agățat în fața școlii un cearceaf cu un mesaj de dragoste și un mare „te iubesc”, dar eu n-am reacționat tocmai după așteptările lui. Mă ascundeam să nu mă vadă nimeni și aș fi vrut în momentul ăla să pot intra în pământ. Sunt de părere că iubirea se face în doi, în intimitate, nu în văzul tuturor și prin manifestări gălăgioase pe pereții caselor sau a Facebook-ului!”, a declarat ea, precizând că nu e o fire posesivă sau geloasă și că „dragostea este bazată în primul rând pe încredere”.

Ce ține de copii și măritiș, Nicoleta a spus:

„Da, dar cu siguranță nu în viitorul apropiat. Dorință de a face un copil vine și atunci când întâlnești persoană potrivită”.

„Da, un act schimbă situația pentru că atunci când divorțezi se împart averile la jumătate :)))). Lăsând gluma la o parte, cred că, nici un act și nici o ceremonie fastuoasă nu schimbă legătura de suflet care se creează între doi oameni care se iubesc”.

Bruneta a mai spus că, de cele mai multe ori, nu oferă o a doua șansă și nu ar ierta niciodată „trădarea fizică și morală”.

SHOK.md


IUN 6, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...